Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.06.2024. 11:23

VIDI 340 

NOVI VIDI: Usporedni test soundbar sustava

Usporedili smo ponajbolje soundbar sustave, isprobali je li 8 GB memorije dovoljno današnjim grafičkim karticama i provjerili kakve performanse nude dva različita high-end prijenosnika.

NOVI VIDI: Usporedni test soundbar sustava

U novom broju časopisa VIDI za srpanj 2024. pripremili smo vam obilje tema i testova, među kojima se ističu usporedni test najboljih soundbar sustava, test dva vrhunska i skupa prijenosnika, kao i detaljni testovi istih modela grafičkih kartica s 8 i 16 GB memorije.

1

 

Među sadržajima novog broja preporučamo:

Usporedni test: Soundbar sustavi

2

 

Nabavili ste novi televizor nakrcan mogućnostima i tehnologijom, ali ste primijetili da je zvuk "samo" dobar, ali ne i odličan. Tu će vam pomoći soundbar sustavi koji upotpunjuju iskustvo gledanja sadržaja i poboljšavaju kvalitetu zvuka u vašem dnevnom boravku.

Hardver tema: prenosivost ili performanse

3

 

Testirali smo dva vrhunska prijenosna računala za vrlo različite tipove korisnika. Saznajte prednosti i mane laptopa fokusiranih na prenosivost u odnosu na one koji ganjaju performanse.

Hardver tema: Videomemorija grafičkih kartica

4

 

Odlučili smo istražiti koliko je videomemorije potrebno za gaming na modernim mainstream grafičkim karticama. Testirali smo dva ista modela, jedan s 8 GB, a drugi sa 16 GB memorije.

VIDI.edu

9

 

U 15. izdanju našeg tradicionalnog pregleda najboljih tech fakulteta i učilišta VIDI.edu donosimo vam uvide u implementaciju AI-a u kolegije i studijske programe, ali i izazove pri korištenju.

REPORT: COMPUTEX TAIPEI 2024

10

 

Ovogodišnji Computex sajam na Tajvanu  prema očekivanjima je čitav bio u znaku umjetne inteligencije koja se sa servera u oblaku preselila direktno na čipove i računala korisnika. Pogledajte s čime se diče AMD, Intel, Qualcomm, Nvidia i drugi veliki tech igrači.

PC Play recenzija: XDefiant

5

 

Posjetite dobro poznate, ali i neke nove, lokacije iz Ubisoftovih igara u ovoj besplatnoj pucačini iz prvog lica. Akcija je u XDefiantu brza i neprestana, što ju čini idealnom dozom adrenalina za duge ljetne dane.

Hardver recenzija: Kingston Workflow stanica

6

 

Modularnost ovog uređaja pretvara čitač SD kartica u čitavu radnu stanicu za prijenos podataka na računalo ili prijenosni disk.

Animafest Zagreb 2024

7

 

34. festival animiranog filma u Zagrebu tradicionalno je okupio radove i poznata lica iz svijeta animiranog filma. Hype oko AI-a se u animaciji stišao, ali je i dalje pronašao svoje mjesto na ovogodišnjem festivalu.

Softver: Top 10 ranjivosti Low-code aplikacija

8

 

Popularne low-code i no-code platforme na kojima i oni bez tehničkog zaleđa mogu razviti aplikacije imaju mnogo prednosti, ali i niz sigurnosnih zamki. Saznajte kojih deset ranjivosti su najčešće kod takvih platformi.

Osim tih tema, u časopisu ćete pronaći i brojne druge hardverske i softverske recenzije, vijesti iz svijeta, Hrvatske i znanosti,  a tu su i uobičajene rubrike poput Vidi doktora i Makove kolumne.

VIDImo se!

Vezani sadržaji
Ključne riječi VIDI 340
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->