Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.05.2019. 13:44

Aplikacije 

Top 20 aplikacija za Android i iOS

Među najpopularnijim aplikacijama u prvom kvartalu 2019. godine nema previše iznenađenja.

Top 20 aplikacija za Android i iOS

Prema izvještaju koji je objavio SensorTower, u prvom kvartalu ove godine najpopularnija aplikacija po broju preuzimanja je bio WhatsApp, koji je na Android i iOS uređajima zajedno preuzet više od 233 milijuna puta. Iza njega su Messenger i TikTok, kineska aplikacija za dijeljenje videa koja je s 33 milijuna preuzimanja ujedno prva kada se gleda samo iOS platforma, na kojoj su iza Tiktoka najpopularniji YouTube i Instagram.

Nakon WhatsAppa, Messengera i TikToka, četvrto mjesto po broju preuzimanja za obje platforme zajedno zauzima Facebook, a potom slijede Instagram, SHAREit, Youtube, LIKE Video, Netflix i na desetom mjestu Snapchat.

top-apps-q1-2019

Nastavak poretka od 11. do 20. mjesta čine Spotify, UC Browser, Blugo, Hotstar, Youtube Music, PicsArt Photo Studio, MX Player, Uber, Twitter i Amazon.

Iz ovoga bismo mogli reći kako nema nekih posebnih iznenađenja, osim što smo očekivali da će se Twitter plasirati u "gornji dom" poretka, a možda i Uber

Gledajući samo Android platformu, malo iznenađenje predstavlja i sve veća popularnost Youtube Kids aplikacije, koja je narasla za čak 291 posto u odnosu na isti kvartal prošle godine, jer je u proteklom kvartalu preuzeta 29 milijuna puta i ugurala se na 19. mjesto Top 20 aplikacija za Googleovu platformu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam