Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.05.2011. 10:59

Partneri

Web partneri Vidi.hr

Web stranice partnera internet portala Vidi.hr

Mobil.hr

mobil-hr

Mobil.hr je najpoznatiji hrvatski portal za mobilne uređaje. Ovdje možete pronaći najnovije vijesti, testove, i druge članke vezane uz mobilne telefone, tablete, gadgete, kao i raspravljati sa svojim istomišljenicima unutar snažne online zajednice portala.

Vidilab.com

vidilab

Vidilab.com je prvo mjesto na hrvatskom webu za objektivne i detaljne recenzije te usporedne ili pojedinaćne testove hardvera. U našem VidiLabu godišnje testiramo preko 1000 uređaja/gadgeta od najnovijih procesora, prijenosnih računala, monitora, matičnih ploča, televizora, projektora, grafičkih kartica, pametnih telefona, pametnih usisivača, kućnih robota i pametnih kućnih pomagaća,  dronova pa čak i hi tech automobila, plovila i specijalnih vozila.

Dobre ocjene testiranih uređaja u VIDILAB-u se ne mogu kupiti i one su isključivo rezultat stručnog zaključka pomnog i objektivnog testiranja autora koji na tome rade ponekad testirajući uređaje i tjednima te je upravo radi toga VIDILAB stekao image autoriteta kad su u pitanju njegove preporuke poput oznaka: GrandPrix, BestBuy, Prepourka urednika, VIDi preporuka, Hot Stuff ili Palac Gore za kupnju!

Vidiauto.com

vidiauto

Portal Vidiauto.com je osim o samim automobilima piše o tehnološkim inovacijama koje su promijenile cijelu svjetsku autoindustriju i pretvorili je danas u industriju s možda najviše tehnoloških primijenjenih rješenja koja mijenjaju način poimanja prometovanja i automobila kao prijevoznog sredstva pretvarajući ga u tehnološka čuda a ponekad i remek djela koja nude puno više od njegove osnovne namjene - da prevozi ljude između željenih destinacija.

Tisuće zanimljivih novosti, usporedbi i testova automobila svih godina bile su zaštitni znak ovog portala koji je dio tehnološke medijske kuće VIDI čije ime ponosno nosi u svom nazivu.

ITBizCrunch.com

itbizcrunch

Portal ITBizCrunch.com je poslovni servis koji svakodnevno obrađuje teme vezane uz poslovnu primjenu informacijskih tehnologija pokrivajući teme od inovacija, razvoja, trendova, istraživanja, analiza s naglaskom na najvažnija tehnološka dostignuća sve do stvarne primjene u poslovnom okruženju.

PCPlay.hr

pcplay

Portal Pcplay.hr portalu možete pročitati najnovije vijesti, najave, recenzije, beta testove i gameplay video filmove najboljih igara za računala i igraće konzole, kao i testove gaming hardvera te brojne druge sadržaje.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->