Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.05.2023. 13:35

AI Sandbox 

Meta lansira AI Sandbox za oglašivače

AI Sandbox će se koristiti kao igralište ili poligon za testiranje novih značajki i alata koji bi mogli biti od koristi oglašivačima.

Meta lansira AI Sandbox za oglašivače

Meta je najavila da pokreće AI Sandbox program za svoje oglašivače koji će se koristiti kao poligon za testiranje novih značajki i alata na platformi, što će uključivati ​​niz alata za umjetnu inteligenciju.

"AI Sandbox će djelovati kao naše testno igralište za rane verzije novih alata i značajki, uključujući generativne oglasne alate koje pokreće AI. Naš je cilj naučiti što odgovara oglašivačima i učiniti ove značajke jednostavnima za korištenje u našim alatima za oglase. Za početak, izrađujemo alate kao što su varijacije teksta, generiranje pozadina i izdvajanje slika kako bismo mogli učiniti tekst oglasa privlačnijim ili poboljšati dijelove oglasa", navodi Meta u svojem priopćenju.

Oglašivačima će za "igranje" na raspolaganju biti sljedeće značajke:

Text Variation: Generira više verzija teksta kako bi se istaknule važne točke, dajući oglašivačima izbor da isprobaju različite poruke za određenu publiku.

Background Generation: Stvara pozadinske slike iz unosa teksta, omogućujući oglašivačima da brže isprobaju različite pozadine i diverzificiraju svoje kreativne resurse.

Image Outcropping: Prilagođava kreativne elemente kako bi odgovarali različitim omjerima širine i visine na više površina, omogućujući oglašivačima da potroše manje vremena i resursa na prenamjenu kreativnih elemenata.

"Trenutačno radimo s malom skupinom oglašivača kako bismo brzo prikupili povratne informacije koje možemo iskoristiti da ove proizvode učinimo još boljim. U srpnju ćemo početi postupno širiti pristup na više oglašivača s planovima za dodavanje nekih od ovih značajki u naše proizvode kasnije ove godine", dodaje Meta

Više informacija o Metinom "AI pješčaniku" za oglašivače možete pronaći na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi meta AI Sandbox
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->