Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.04.2024. 09:36

PROMO 

De'Longhi: Nove tehnologije za kavoljupce

De’Longhi, poznati talijanski brend vrhunskih uređaja za kavu inovirao je potpuno novi uređaj nazvan Rivelia. 

De'Longhi: Nove tehnologije za kavoljupce

PROMO ČLANAK

De’Longhi je u Hrvatskoj predstavio potpuno novi hi-tech aparat nazvan Rivelia koji kombinira vrhunsku tehnologiju, nagrađivani dizajn i neusporedivo korisničko iskustvo, čime je zaslužila čak tri prestižne nagrade IF Design u kategorijama proizvoda, korisničkog iskustva i korisničkog sučelja. 

Spoj kompaktnog dizajna i visokih performansi donosi za korisnike zanimljive inovacije i napredne značajke od kojih su samo neke koje treba istaknuti: 

  • Bean Switch tehnologija: osnažit će vas da istražite svijet okusa kave. Rivelia Bean Switch tehnologija omogućuje lako prebacivanje između različitih zrna kave jer ima dva spremnika za zrna kave koji se mogu izmjenjivati. Bilo da žudite za snažnim notama tamno prženih zrna ili delikatnim okusima svijetle mješavine zrna, možete ugoditi svojim okusnim pupoljcima bez ograničenja. 
  • Dodirni zaslon u boji i interaktivna animacija: vodi vas od zrna do savršene šalice kave. Kroz 4 različita korisnička profila kreirajte svoj menu i prilagodite napitke svom ukusu. 
  • Tehnologija LatteCrema Hot: poboljšajte svoje iskustvo kave pritiskom na gumb. Rivelia LatteCrema Hot tehnologija pjeni mlijeko do savršenstva, stvarajući baršunasto glatke teksture idealne za lattes, cappuccino i druga specijalna pića. Recite zbogom traženju kafića koji priprema savršenu kavu kad to sada možete imati u udobnosti vlastitog doma. 
  • Značajka Coffee rutina: ova intuitivna funkcija omogućuje aparatu da nauči i zapamti vaše preferencije kave i navike konzumiranja u različitim periodima u danu. Time osigurava da su vaši omiljeni napitci udaljeni samo jedan dodir kada ih najviše želite. Rivelia je toliko pametna da prepoznaje je li jutro, prijepodne ili poslijepodne i prilagođava napitak tome. Omogućuje korisnicima da kreiraju profil i u njega spreme omiljenu kavu za jutro, prijepodne ili nakon ručka. 
  • Elegantan i suvremen dizajn: inspiriran minimalizmom ali i inovativne značajke aparata za kavu Rivelia donijeli su tri nagrade IF Design Awards, ponovno potvrđujući poziciju brenda De'Longhi kao lidera u inovacijama kućanskih aparata. IF Design Awards prepoznaje izvrsnost u dizajnu i inovacijama, a trostruka pobjeda dokaz je vrhunske izrade i pristupa usmjerenog na korisnika. 
2

„Rituali su pokretač dobre energije, a svi znamo da je upravo kava jedan od omiljenih rituala. Naš tim za istraživanje i razvoj potrudio se da svaki potrošač dobije personalizirano iskustvo pripreme kave.

Rivelia svojim vrhunskim tehnologijama i interaktivnim animacijama vodi korisnika njegovim personaliziranim putovanjem od zrna do šalice. Maksimalnim prilagođavanjem korisniku, još jednom smo dokazali zašto je De’Longhi već godinama vodeći brand u kategoriji aparata za kavu, što je nedugo dokazano i osvajanjem iF nagrade u čak 3 kategorije.” - dodala je Tea Kozulić, Brand Manager za De'Longhi u Hrvatskoj.

3

„Konkurentnost na tržištu se svakako postiže istraživanjem i inovativnim pristupom, a tehnologija je nešto što nas može razlikovati i istaknuti te itekako nam omogućiti lakši pristup do krajnjeg potrošača. Zato je lansiranje našeg novog revolucionarnog proizvoda Rivelia od velike važnosti za De’Longhi grupaciju, što nam omogućuje da ponosno potvrdimo vodeću poziciju na tržištu.

Jednostavnost upotrebe, mogućnost personalizairanja okusa i napitaka, odabir idealne boje i još puno toga stoji iza imena Rivelia. Istražite sami.” - rekla je Nataša Bagić, Marketing menadžerica za De’Longhi grupu u Hrvatskoj.

5

 

Vjerujemo da ćete svoj doživljaj ispijanja kave uz ovaj inovativni Rivelia aparat podignuti na višu razinu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi De'Longhi
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->