Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.10.2019. 16:16

Bose 

Otvoren prvi Bose Premium Store u Hrvatskoj

Svi ljubitelji glazbe imaju priliku isprobati Bose proizvode na novoj lokaciji Bose Premium dućana.

Otvoren prvi Bose Premium Store u Hrvatskoj

Bose brend zvučnika i slušalica poznat je među ljubiteljima glazbe, kako po svom dizajnu, tako i kvaliteti. Njegovi brojni proizvodi, od klasičnih slušalica, zvučnika, pa sve do wireless in-ear ponude na našim testovima imali su često bolji zvuk od konkurencije. U ponudi su i zvučnici koje možete sakriti u zid kako biste imali čišći prostor, a i soundbar ispod televizora također podiže iskustvo gledanja (slušanja) TV programa i filmova na potpuno novu razinu, u što smo se i sami uvjerili pri demonstraciji kod vrlo glasne okoline, koju je izloženi soundbar jednostavno nadglasao, a pritom zadržao kristalno čisti zvuk.

Bose_store-17

Prvi hrvatski Bose Premium Store koji je otvorio Se-Mark na lokaciji Maksimirska 45 u Zagrebu, pruža vam priliku da sami iskusite kvalitetu zvuka i iskustvo slušanja na Boseovoj opremi.

Na svečanosti otvaranja premijerno na našim prostorima je prikazan i novi proizvod, sunčane naočale koje imaju zvučnike u drškama blizu uha te tako omogućuju slušanje glazbe dok ste izvan kuće bez da vam limitiraju zvukove koji dolaze iz okoline, garantirajući sigurniju interakciju sa prometom, a zvuk neće smetati osobama u vašoj blizini.

Bose_store-15

Bose zvučnici koje smo mi u zadnje vrijeme testirali bili su oni prijenosni sa primarno Bluetooth komunikacijom te su se isticali dubokim i čistim zvukom za svoje dimenzije, pritom vodeći računa da budu otporni na elemente prirode,  obzirom da ih se koristi vani. True Wireless slušalice u njihovoj ponudi su malo veće od konkurencije, no i dalje ih je jednostavno nositi te jednostavno vode po kvaliteti zvuka što je pokazao i naš usporedni test.

Bose_store-1

Ukratko rečeno, ako ste u prilici posjetite novi Bose Premium Store i barem poslušajte kako zvuči glazba na Bose način.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->