Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.10.2023. 15:46

Interliber 

Posjetite međunarodni sajam knjiga u Zagrebu

Interliber se po 45. puta ove godine održava na Zagrebačkom velesajmu od 7. do 12. studenog.

Posjetite međunarodni sajam knjiga u Zagrebu

Svojim bogatim programom za sve generacije, tisućama naslova i prisustvom najznačajnijih nakladnika i knjižara, Interliber je nezaobilazna destinacija svakog pravog knjigoljupca.

Najveći izbor naslova na jednom mjestu gdje svatko može pronaći nešto za sebe, od najnovijih bestselera do klasika svjetske književnosti. Mjesto za susrete s omiljenim autorima, sudjelovanje na inspirativnim književnim raspravama i predavanjima, književnim čitaonicama, okruglim stolovima kao i zabavu na pub kvizovima, radionicama i koncertima. 

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja te osim velikog broja „popularnih“ naslova nudi najopsežniju ponudu stručne i poslovne literature, udžbenika i ostalih pomagala za daljnju izobrazbu. 

9T3A0308

Pripremite se za putovanje književnim svijetom i veličanstvenu proslavu pisane riječi koja okuplja na jednom mjestu one kojima je knjiga posao i one kojima je knjiga užitak. Biti dijelom ovog događanja odavno je postalo zadovoljstvo i prestiž za sve koji sudjeluju u ovoj iznimno važnoj djelatnosti jer doista nema boljeg mjesta za promociju u književnom svijetu. 

Za ovu godinu izdvajamo gostovanje Vikasa Swarupa, indijskog diplomate i pisca po čijem je romanu Q and A nastao poznati, višestruko nagrađivani film „Milijunaš s ulice“. Kao glavni gost, prvi dan Interlibera održat će interaktivno predavanje pod nazivom „The Talk: Vikas Swarup“ na kojem će, između ostalog, rado odgovarati i na pitanja iz publike. Nakon predavanja uslijedit će potpisivanje knjige „Milijunaš s ulice“. 

Interliber nije samo sajam knjiga već mjesto gdje se skupljaju ljudi koji dijele ljubav prema knjigama i znanju. Ovdje se povezuju autori i čitatelji, entuzijasti i profesionalci, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja slavi riječi i ideje. 

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi Interliber
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->