Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.12.2020. 11:18

Guardians 

Pripadnici Space Forcea će se zvati Guardians

Novi rod američke vojske objavio je da će njihovi pripadnici ponosno nositi ime Čuvari.

Pripadnici Space Forcea će se zvati Guardians

Nakon što je postalo očito da novi rod američke vojske pod nazivom Space Force nije šala Donalda Trumpa, posebice nakon što je Amerika u svemir lansirala prvi satelit za potrebe "svemirske vojske" SAD-a, mnogi su se pitali kako će se zvati pripadnici te branše.

Sada je i to rasvijetljeno na službenom Twitter profilu United States Space Forcea, gdje je objavljeno da oni neće biti svemirski marinci ili stormtrooperi kako se pričalo u glasinama, već Čuvari, odnosno Guardians.

Ime je objavljeno isti dan kada je potpredsjednik SAD-a Mike Pence javno primio cjepivo protiv Covida-19, pa su se neki američki mediji narugali i rekli da je ime koje podsjeća na film Čuvari galaksije odabrao pod utjecajem nuspojava.

Vjerujemo da će se Space Force uskoro naći na udaru fanova Marvelovih junaka, kao što se našao na meti Trekija koji su ga optužili da je ukrao logotip iz Star Treka.

Koga će to i kako čuvati Čuvari u svemiru, mogli bismo saznati uskoro, no prije toga treba vidjeti kako će se novoizabrani američki predsjednik Joe Biden nositi sa Space Forceom i hoće li uopće podržati novi rod američke vojske ili će ga ugasiti. Vezani sadržaji
Ključne riječi SAD Space Force Guardians čuvari
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->