Nalazite se
  • Pop Tech
  • Hrvatska retro igra stiže na PC i sve konzole
Članak
Objavljeno: 21.01.2021. 14:46

Speed Limit 

Hrvatska retro igra stiže na PC i sve konzole

Hrvatski Gamechuck idući mjesec dovodi Speed Limit na Steam, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X i Nintendo Switch.

Hrvatska retro igra stiže na PC i sve konzole

Izdavač Chorus Worldwide Games idući će mjesec lansirati igru hrvatskog developera Gamechucka Speed Limit na PC-ju (17.2.), PlayStationu 4 i 5 (16.2.), Xboxu One i Xboxu Series X/S (18.2.) te Nintendo Switchu (19.2.).

Speed Limit je igra koja je namijenjena ljubiteljima takozvanog "retrogaming žanra", što znači da uvelike podsjeća na neke arkadne igre iz ranih početaka video igara. Jedna od glavnih zanimljivosti je u stalnom ubrzanju, što znači da ćete od levela do levela morati biti sve brži u reakcijama, refleksima i donošenju odluka, a dodatna zanimljivost je što će se osim dinamike usred gameplaya mijenjati i podžanrovi, pa se može reći da je ovo svojevrsni hommage starim arkadnim scrollerima. Ukupnom dojmu doprinosi i grafika koja je u cijelosti crtana rukom, što je već postalo zaštitni znak Gamechucka.

Mada igra definitivno nije namijenjena svakome, nadamo se da će privući dovoljnu količinu "retrofanova" koji će dobiti novi naslov s okusom i mirisom legendi iz doba Komodoraca i Spectruma.

PC demo inačicu igre možete preuzeti na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->