Nalazite se
  • Pop Tech
  • Netflix ove godine lansira 40 novih igara
Članak
Objavljeno: 21.03.2023. 14:06

Netflix Games 

Netflix ove godine lansira 40 novih igara

Popularna video streaming platforma ne namjerava usporiti svoj ambiciozni plan izdavanja video igara.

Netflix ove godine lansira 40 novih igara

Netflix sve više ulazi u sferu izdavanja mobilnih igara pod svojim brandom pa je objavio da prije kraja ove godine želi dovesti još 40 naslova za Android i iOS svojim pretplatnicima kojih je trenutno 230 milijuna u svijetu.

Tvrtka je otkrila nekoliko od tih naslova, uključujući Terra Nil i Paper Trail, a kaže da je također sklopila ugovor s Ubisoftom za tri ekskluzivne igre. Jedna od njih koja stiže 18. travnja je Mighty Quest: Rogue Palace, roguelite smješten u isti svemir kao i The Mighty Quest for Epic Loot. Rečeno je da ima dublju priču i poboljšani gameplay.

netflix g

Kasnije ove godine stiže i nastavak jedne od Netflixovih najigranijih igara do sada, Too Hot to Handle: Love is a Game, koja se temelji na hit reality showu.

Gledajući dalje, serija Monument Valley dolazi na Netflix Games, pa će take Monument Valley i Monument Valley 2 biti dostupni pretplatnicima Netflixa bez dodatnih troškova 2024. godine.

U pripremi je i igra temeljena na nenajavljenom nadolazećem Netflix IP-u. Studio Super Evil Megacorp radi na ekskluzivnom naslovu za koji kaže da će se temeljiti na timskoj borbi.

Sve u svemu, Netflix ima 70 igara u razvoju sa svojim partnerima i 16 u izradi u svojim internim studijima. Većina igara koje rade Netflixovi vlastiti timovi još uvijek su u ranoj fazi, iako bi Oxenfree II: Lost Signals studija Night School trebao stići kasnije ove godine. Netflix obećava objavljivati ​​nove igre svaki mjesec do kraja 2023., uključujući indie naslove, nagrađivane hitove, RPG-ove, narativne avanture i puzzle igre.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Netflix Games
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->