Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Novi trailer za Eternals
Članak
Objavljeno: 04.10.2021. 13:23

Eternals 

VIDEO: Novi trailer za Eternals

Nova grupa Marvelovih heroja spremna je za spašavanje svijeta koje će uslijediti 5. studenog.

VIDEO: Novi trailer za Eternals

Novi nadolazeći superherojski film iz Marvelovog svijeta pod nazivom Eternals približava se dolasku u kina, pa su Marvel Studios i Walt Disney Studios Motion Pictures odlučili lansirati novi trailer koji možete pogledati u ovom videu.

Ovo će biti 26. film koji je smješten u MCU ( Marvel Cinematic Universe), a režira ga filmašica kineskog podrijetla Chloé Zhao, koja ujedno potpisuje i scenarij zajedno s Patrickom Burleighom, Ryanom Firpom i Kazom Firpom.

Film odlikuje impresivna glumačka ekipa, pa se u glavnim ulogama pojavljuju Kit Harington, Salma Hayek, Angelina Jolie, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee i Harish Patel.

Radnja filma se vrti oko pripadnika besmrtne vanzemaljske rase Eternals, koji izlaze na svjetlo dana nakon što su se skrivali tisućama godinama, kako bi zaštitili Zemlju od svojih zločestih rođaka, Deviantsa.

Svi heroji dakako posjeduju svoje specifične moći i vještine, a jedna od zanimljivosti leži u tome što je jedan od superheroja Phastos, kojeg tumači Brian Tyree Henry homoseksualac, što je podiglo pune prašine na internetu, no pokazalo se kao dobar marketinški potez koji je u skladu s hollywoodskom politikom koja se posljednjih godina i desetljeća trudi rušiti sve predrasude.

Ako smo već imali dva gaya u Star Treku, vjerujemo da nikog neće dirati što se našao i jedan među Marvelovim superjunacima.

Prema dosadašnjim planovima Eternals bi trebao stići u kina 5. listopada ove godine, a zasad još nisu poznati planovi za streaming platforme, mada će ubrzo sigurno stići i na Disney Plus.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->