Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.06.2024. 10:25

Computex 2024 

MSI je predstavio prvi AI gamerski monitor

MSI donosi AI alate na QD-OLED gaming monitor s AI Skysight tehnologijom.

MSI je predstavio prvi AI gamerski monitor

Čitav ovogodišnji Computex sajam je u znaku AI tehnologije koja se nalazi na gotovo svakom prijenosnom i desktop računalu, no MSI ju je odlučio donijeti na svoj novi 32-inčni QD-OLED gaming monitor MSI MEG 321URX.

Monitor sadrži 4K UHD Quantum Dot OLED panel s preciznim bojama i gotovo trenutnim vremenom odziva karakterističnim za OLED panele, no uz to sadrži i umjetnu inteligenciju koju mu pruže MSI-jeva tehnologija pod nazivom AI Skysight.

Na primjeru ige Monster Hunter MSI navodi da AI engine monitora skenira mini-kartu u potrazi za prijetnjama u stvarnom vremenu i ističe njihovu prisutnost intuitivnim HUD-om, što znači da gleda vašu igru tijekom gejmanja.

mpg-mnt-dt

Koristeći inteligentno prepoznavanje slike, MEG 321URX QD-OLED detektira stvari poput zdravlja vašeg lika i statusa streljiva i ažurira ih na ugrađenoj Spectrum traci (s RGB rasvjetom) u stvarnom vremenu.

Modelu umjetne inteligencije monitora možete pristupiti i, kako kažu, u potpunosti ga obučiti i uvježbati kako bi odgovarao vašim specifičnim potrebama igre.

gamingIntelligence-img

Za podešavanje monitora ne trebate koristiti gumbe, već sve radite korištenjem miša i tipkovnice uz pomoć aplikacije Gaming Intelligence koja vam čak nudi i shortcute uz čiju pomoć možete jednostavno mijenjati postavke između svojih igara.

"Kombinacija savršenog QD-OLED panela za igranje i inteligentnih značajki poboljšat će vaše iskustvo igranja u raznim igrama. Od streljiva do zdravlja, MEG 321URX QD-OLED gaming monitor pomaže vam da ostanete svjesniji čak i tijekom intenzivne borbe", navodi MSI u svojoj objavi na Computexu.

ux-io

Monitor dolazi s frekvencijom osvježavanja od 240 Hz, rezolucijom od 3840x160p i GtG Pixel odzivom od  0,03 ms.

Pored toga monitor sadrži OLED Care 2.0 značajke koje pomažu u sprječavanju burn-ina na zaslonu, što je problem karakterističan za OLED panele.

Zasad još nije poznato koliko će novi AI monitor koštati.

Vezani sadržaji
Ključne riječi MSI Computex 2024
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->