Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.01.2021. 13:21

CES 2021 

Novi Lenovo Yoga 7 AiO je PC i TV u jednom

Novi Lenovo sve-u-jedan PC je izvrsno računalo koje ima i brojne druge mogućnosti primjene.

Novi Lenovo Yoga 7 AiO je PC i TV u jednom

Lenovo je za virtualni CES sajam predstavio novi Yoga AIO 7 PC s dijagonalom zaslona od 27 inča, koji radi na pogon AMD Ryzen 7 4800H procesora i NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU grafike.

Lenovo kaže da je ovo prvi 27-inčni 4K zaslon s 99% Adobe RGB i 99% DCI-P3 standardima boja.

Ovaj sve-u-jedan PC možete povezati i s laptopom te koristiti za punjenje prijenosnika putem USB-C konekcije, koristiti tipkovnicu, monitor i miša s AiO PC-a za rad na laptopu, a dva uređaja mogu čak i dijeliti svoje diskove za pohranu.

AiO također posjeduje i integrirane JBL Harman stereo  zvučnike, web kameru za video pozive i ugrađene mikrofone s "pre-loadanom" podrškom za Alexa glasovnog asistenta. 

Lenovo Yoga 2

Kada završite s radom, na AiO računalu možete gledati sadržaje sa svojeg telefona ili tableta putem bežičnog prijenosa. 

Lenovo posebno ističe da novi Lenovo Yoga AiO 7 ima novu rotirajuću šarku koja omogućava korisnicima prilagodbu načina rada onako kako im treba.

"To vam omogućava da personalizirate postavke, bez napora okrećete zaslon tankih okvira iz vodoravnog u puni okomiti položaj kako biste omogućili visoki i glatki zaslon prozora jednostavnim pritiskom prsta, ili podesite kut gledanja s potpuno ravnog na 20 stupnjeva radi prilagođene udobnosti", objašnjava Lenovo.

Pored svega toga, novi Yoga AiO 7 možete pretvoriti i 4K Smart TV, odnosno gledati online TV programe bez uključivanja računala.

Jasno je da novi sve-u-jedan PC Lenova nećete dobiti za male pare, pa morate znati da će se prodavati s početnom cijenom od 1.599 dolara na više. Prodaja počinje ovaj mjesec u Kini, a za druga tržišta podatak o dostupnosti još nije poznat.

YOGA AIO 7 SPECIFIKACIJE


Vezani sadržaji
Ključne riječi Lenovo PC 4K TV CES 2021 Yoga AIO 7
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->