Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.10.2023. 15:19

Honor 

Snapdragon 8 Gen 3 će pokretati Magic 6 telefon

Prvi proizvođač telefona koji će koristiti novi Qualcommov mobilni čipset biti će Honor.

Snapdragon 8 Gen 3 će pokretati Magic 6 telefon

Kada je Qualcomm predstavio svoj novi mobilni procesor Snapdragon 8 Gen 3, rekao je da će prvi uređaji koji će ga koristiti biti najavljeni uskoro.

Kako se čini, prvi telefon s novim čipsetom koji donosi generativni AI direktno na uređaj biti će pametni telefon Honor Magic 6. 

Honor je izjavio da kako će nadolazeći Honor Magic6 pokretati revolucionarna mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 3 te je na uređaju pokazao snagu velikog jezičnog modela (LLM) s veličinom parametara od sedam milijardi

Za razliku od LLM-a u oblaku, koji su obučeni s javno dostupnim skupovima podataka, Honorov LLM na uređaju temelji se na razumijevanju korisnika uređaja kako bi pružio personalizirane usluge u skladu s njihovim preferencijama.

Kako bi razvili LLM na uređaju, HONOR i Qualcomm Technologies radili su zajedno s fokusom na tri ključna područja: performanse, učinkovitost i privatnost korisnika.

Honor kaže da su zajednički napori rezultirali optimizacijama koje omogućuju mobilnoj platformi učinkovito iskorištavanje prednosti LLM-a bez trošenja prevelike količine energije, kao i zaštitom podataka koja osigurava da podaci ostaju sigurni.

Ilustrirajući potencijal AI mogućnosti, Honor je tijekom svoje prezentacije prikazao i demonstraciju stvaranja AI videa. Davanjem naredbenih uputa pametnom glasovnom asistentu YOYO na uređaju, korisnici mogu jednostavno stvarati kratke videozapise koji sadrže fotografije i snimke pohranjene na njihovim uređajima, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Honor je demonstrirao i multimodalnu interakciju temeljenu na praćenju oka pod nazivom Magic Capsule, kao i tri ključne značajke MagicRinga, povezanu kameru, povezani ulaz i dijeljenje zaslona na više uređaja. Koristeći najnoviju Snapdragon Seamless tehnologiju, MagicRing omogućuje veću raznolikost podataka koji se besprijekorno razmjenjuju između uređaja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Honor nije rekao kada bi Magic 6 trebao stići na tržište, ali se očekuje da će to biti prije ožujka 2024. godine, jer bi to bilo točno godinu dana nakon izlaska prošlogodišnjeg modela Magic 5.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Honor
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->