Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.10.2020. 11:25

WhatsApp 

WhatsApp napokon ugradio dugo očekivanu značajku

U popularnu chat aplikaciju stigla opcija za utišavanje koja je trebala biti ugrađena od početka.

WhatsApp napokon ugradio dugo očekivanu značajku

WhatsApp se u posljednje vrijeme trudi donositi nove značajke koje će dodatno privući nove korisnike (i zadržati stare), pa je tako sada donio novu opciju za utišavanje obavijesti, ili kako to popularno kažemo, "mjutanje" koja je po nama trebala biti od početka ugrađena u aplikaciju.

U prijašnjim inačicama WhatsAppa na mobilnim uređajima, kada ste htjeli utišati obavijesti, odnosno "mjutati" neki kontakt, imali ste opcije da ga ugasite na 8 sati, jedan tjedan ili jednu godinu. Nakon što bi to vrijeme isteklo, WhatsApp je automatski kontaktu omogućio ponovno pisanje u pojedinačnom chatu ili grupi, što nam se nije previše dopadalo, pogotovo kada bi neka individua kojoj smo omogućili da samo prati neki chat, nakon godinu dana ponovno počela prosipati mudrosti.

WhatsApp je to sada promijenio, pa među opcijama imate opciju "Uvijek", što znači da je označeni kontakt trajno onemogućen za chatanje.

Dakako, to "uvijek" ne mora značiti "zauvijek", jer uvijek imate mogućnost da ga "odmjutate" (u nekom trenutku slabosti).

U svakom slučaju pozdravljamo ovaj update WhatsAppa. Nije puno ali veseli.

Inače, ako ne znate kako se ta opcija uključuje, reći ćemo vam da trebate otvoriti chat box s kontaktom ili grupom, potom kliknete na vrhu desno na njegovo ime, a zatim na "utišaj obavijesti". Tada će vam se pojaviti opcije, pa slobodno odaberite "uvijek" ako vam taj kontakt toliko ide na živce, a iz nekog razloga ga ne želite izbaciti s popisa kontakata.Vezani sadržaji
Ključne riječi WhatsApp obavijesti mute utišavanje
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->