Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.11.2020. 10:51

Agrivi 

30 milijuna kuna investicija za hrvatski Agrivi

Hrvatska tehnološka tvrtka privukla je novih 30,2 milijuna kuna za daljnje širenje na globalnom tržištu.

30 milijuna kuna investicija za hrvatski Agrivi

Domaća agrotehnološka tvrtka Agrivi koja je razvila platformu za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom, osigurala je dodatno financiranje, i to 30,2 milijuna kuna u seriji A financiranja, čiji su nositelji investicijski fond South Central Ventures (SCV) te Europski investicijski fond (EIF) i Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR). Uz njih, u ovom krugu financiranja sudjelovali su i fondovi Fil Rouge Capital i AgriTech Hub. Spomenuta će sredstva pomoći tvrtki AGRIVI da proširi svoj tržišni doseg na ključna europska tržišta i SAD.

Rješenje tvrtke Agrivi jedna je od najkompletnijih platformi za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom i pomaže poljoprivrednim gospodarstvima te poljoprivredno-prehrambenim tvrtkama u ostvarivanju ekonomski i ekološki održive poljoprivredne proizvodnje.

Novi krug financiranja nastavlja se na iznimno uspješno razdoblje za tvrtku Agrivi, tijekom kojeg je zabilježila brzi rast broja klijenata, učvrstila ključne menadžerske pozicije i dobila veću tržišnu prepoznatljivost i zamah. I to u vrijeme u kojem su prehrambeni i poljoprivredni sektor u sve većem fokusu javnosti.

Ključni analitički izvještaji pozicioniraju tvrtku Agrivi među ključne globalne lidere u upravljanju poljoprivrednim gospodarstvima. Portfelj korisnika znatno je narastao i danas uključuje brendove kao što su Nestle, Driscoll’s, Kimberly-Clark i BNP Paribas. Osim toga, konzultantska tvrtka EY preporučila je rješenja tvrtke Agrivi kao projekt s brzim povratom za sve države koje žele povećati održivost lokalne proizvodnje i smanjiti utjecaj na klimatske promjene.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->