Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.08.2023. 13:23

Neo QLED 8K

Četiri inovativne funkcije koje imaju Samsung televizori

Televizori u suvremenom dobu više nisu samo uređaji za prikazivanje slika i sadržaja, već središnja točka svih domova

Četiri inovativne funkcije koje imaju Samsung televizori

Televizori u suvremenom dobu više nisu samo uređaji za prikazivanje slika i sadržaja, već su se pozicionirali kao središnja točka svih domova, a kada je riječ o odabiru onih vrhunskih, najviše se ističu Samsung Neo QLED 8K i OLED TV. Oni donose revolucionarnu tehnologiju, sofisticirani dizajn te potpuno novo iskustvo za korisnike, posebice zbog četiri inovativne funkcije. O kojim točno funkcijama je riječ, saznajte u nastavku!

Zašto Samsung TV.

AI Energy Mode način rada

Kao prvi ističe se najnoviji AI Energy Mode način rada unutar SmartThings platforme. On sadrži značajku Environment Adaptive Brightness koja pomoću ugrađenog senzora analizira okruženje i svjetlosne uvjete u prostoriji te tako prilagođava svjetlinu zaslona. S istom svrhom može analizirati i obrasce korištenja televizora. Druga opcija koju donosi ovaj način rada je Content Adaptive Brightness. Televizor putem nje analizira sadržaj scenu po scenu kako bi se suptilno prilagodila svjetlina zaslona, gdje je to naravno moguće, dok istovremeno smanjuje potrošnju energije. Osim ove dvije opcije, vrlo praktična značajka je i Senzor za otkrivanje pokreta koji automatski smanjuje svjetlinu zaslona ako dva sata nije detektirana aktivnost korisnika.

Picture1

Samsung Knox platforma

Podaci se ne nalaze samo u pametnim telefonima, već i u televizorima, pa se tako ističe i Samsung Knox platforma kao jedna od impresivnih softverskih značajki. Ova napredna platforma pruža niz prednosti korisnicima, naglašavajući višeslojnu zaštitu koja čuva osjetljive informacije kao što su PIN-ovi i lozinke. Tako, primjerice, svi uređaji koji su povezani s televizorom, sigurni su zahvaljujući ovoj platformi. Knox sustav štiti uređaje od potencijalnih zlonamjernih napada, automatski blokirajući sumnjive aktivnosti i pristup „phishing“ stranicama. Osim pružanja potpune zaštite, sigurnosni tim tvrtke Samsung redovito optimizira uređaje putem ažuriranja, revizija i nadzora kako bi korisnik uvijek imao potpuno sigurno i pouzdano iskustvo.

KNOX

SolarCell daljinski upravljač

Vrata pametnijoj budućnosti otvaraju se uz pomoć SolarCell daljinskog upravljača koji omogućava korisnicima da se pozdrave s jednokratnim baterijama i zagrle održivu energiju. Zahvaljujući njegovoj sposobnosti napajanja putem sunčeve svjetlosti i unutarnje rasvjete, korisnici mogu uživati u svom omiljenom sadržaju i istražiti nove pametne značajke. Ova inovativna tehnologija donosi praktičnost nadohvat ruke jer će korisnici moći jednostavno pristupiti omiljenim aplikacijama s potpuno novom razinom praktičnosti. Jedan od glavnih aduta ovog upravljača je mogućnost odabira Bixby virtualnog asistenta. Pokreće se jednostavnom glasovnom naredbom „Pozdrav Bixby“ i omogućuje pretraživanje omiljenih serija i naslova te pomaže u upravljanju povezanih uređaja.

OLED_S95C_2 (1)

SmartThings opcije

Temelj za besprijekorno povezivanje i integraciju više uređaja, uz istinski naglasak na sigurnosti korisnika, nalazi se u SmartThings platformi. Ideja je omogućavanje kreiranja personaliziranog iskustva koje se dosljedno prilagođava korisnikovim željama i potrebama, a upravo ova platforma stvara taj jedinstveni doživljaj. Ova tehnologija osigurava fluidno spajanje i koheziju između raznolikih uređaja kako bi se korisnici slobodno prepustili prilagodbi tehnologije. Tako SmartThings omogućuje izravno povezivanje korisnikovog računa na mobilni uređaj, primjerice, Galaxy Z Flip5 bez dodatnih prilagodbi aplikacija zahvaljujući funkciji sigurnosnog kopiranja pri prijavi.

SmartThings

Uloženi napor i beskrajna tehnološka znanja rezultat su napretka u industriji TV uređaja, a Samsung Electronics je dobio zasluženo priznanje za liderstvo po pitanju inovacija i stručnosti na globalnoj pozornici. Najnovije izvješće istraživačke agencije Omdia potvrdilo je da je Samsung ponovno prvi na globalnom tržištu uređaja za 2022. godinu, i to 17. godinu zaredom. Tajna ove konstantne dominacije leži u posvećenosti tvrtke stvaranju jedinstvenog iskustva za korisnike.

Za vise informacija o značajkama Samsung SMART TV, posjetite poveznicu.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->