Nalazite se
  • Lifestyle
  • Novi TV streaming servis donosi seriju Dune
Članak
Objavljeno: 11.06.2019. 13:36

Dune: The Sisterhood 

Novi TV streaming servis donosi seriju Dune

Serija Dune: The Sisterhood bavit će se misterioznim redom Bene Gesserit.

Novi TV streaming servis donosi seriju Dune

Svi fanovi Franka Herberta i legendarnih Dina (Dune), vjerojatno znaju da će 2020. godine izaći nova adaptacija filma Dina: Pješčani planet, kojeg režira Denis Villeneuve, a Hollywood Reporter sada piše da Villeneuve producira i novu TV seriju pod nazivom Dune: The Sisterhood koja će biti povezana s filmom, no pratiti će ženski red Bene Gesserit, jednu od najmisterioznijih skupina koje se pojavljuju u knjigama Dune serijala, čiji cilj je "uzgojiti" čovjeka superiornih osobina pod nazivom Kwisatz Haderach koji vidi sve moguće budućnosti te koriste specifične mentalne vještine.    

Nova serija će biti ekskluziva novog TV streaming servisa medijskog konglomerata WarnerMedia koji će biti pokrenut krajem ove godine.

U ovom trenutku ništa više od ovoga nije poznato o novom serijalu, ali moramo priznati da ga kao veliki fanovi Dina željno iščekujemo, baš kao i novi film za koji se nadamo da će ispasti bolje od ekranizacije Davida Lyncha iz 1984. godine.  

Ukoliko Villeneuveova realizacija bude dobra, vjerujemo da ćemo dugo godina uživati u Dune filmovima i serijalima koji bi po popularnosti vrlo lako mogli nadmašiti Game of Thrones.

Inače, ako vam nije poznato, prvih 6 knjiga o pješčanom planetu napisao je Frank Herbert, no nakon smrti poznatog pisca njegov rad su nastavili sinovi Brian i Kevin J. Anderson, pa ukupno postoji više od 20 knjiga tog popularnog SF serijala

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->