Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Apple Store se ruši zbog predbilježbi za iPhone 15
Članak
Objavljeno: 16.09.2023. 13:57

Apple 

Apple Store se ruši zbog predbilježbi za iPhone 15

Apple Store se srušio dok su kupci navalili na prednaručivanje novog iPhonea 15.

Apple Store se ruši zbog predbilježbi za iPhone 15

Bijesni kupci na X-u (bivšem Twitteru) i drugim društvenim mrežama izražavaju svoju ljutnju i frustracije zbog čestog rušenja web dućana Apple Store, ubrzo nakon što su započele predbilježbe za nove Appleove telefone iz serije iPhone 15.

"Apple je najveća tvrtka na svijetu i ne mogu čak ni pokrenuti svoju web stranicu za planirano vrijeme lansiranja iPhonea 15!", piše jedan korisnik. "Ja: Apple, uzmi moj novac! Apple: Ne!", piše drugi, a jedna korisnica kaže: "Ta predbilježba za iPhone je bila prilično grozna. Aplikacija Apple Store srušila se više puta i izgubila sam svoju prednarudžbu".

U trenutku pisanja ovog članka stranica radi normalno, pa se izgleda nakon nekoliko dana sve normaliziralo, no očito je navala na novi iPhone bila čak i iznad očekivanja Applea.

Pored toga, svi online dućani i telekomi koji primaju predbilježbe u Hrvatskoj normalno funkcioniraju, tako da je ova navala očito ograničena na SAD.

iphone-15-model-unselect-gallery-1-202309

Obzirom da se nama ne čini da je iPhone 15 donio nešto revolucionarno u svijet pametnih telefona, možda razlog toj navali leži u tome, da su osim Apple fanboyeva koji redovno kupuju svaki novi model koji izađe, u kupnju krenuli i neki novi korisnici koji su možda oduševljeni USB-C priključkom jer im se jako dopala ta standardizacija koja omogućuje da koriste isti kabel za punjenje kao i za druge (Android) uređaje.

Zasad Apple još ne izlazi s brojkama prednarudžbi za nove iPhoneove pa ne možemo tvrditi da iPhone 15 doista bilježi izvanrednu popularnost, pa ćemo malo pričekati dok ne počnu izlaziti prvi prodajni rezultati.

Uskoro ćemo imati prilike testirati nove iPhoneove u Vidilabu pa ćemo vidjeti je li Apple „skrojio“ doista nešto posebno za ovu sezonu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Apple iPhone 15
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->