Nalazite se
Članak
Objavljeno: 08.09.2023. 08:12

Dasung 

U prodaji prvi E Ink desktop monitor u boji

Dasung je lansirao prvi 25,3-inčni E Ink desktop monitor u boji koji donosi sliku nalik na tiskane časopise.

U prodaji prvi E Ink desktop monitor u boji

Kineska tvrtka Dasung lansirala je 25,3-inčni monitor koji sadrži E Ink Kaleido 3 color ePaper tehnologiju koja je dostupna u ravnim ili zakrivljenim modelima. 

Dasung je već nekoliko godina u misiji smanjenog naprezanja očiju prilikom gledanja digitalnih zaslona, ​​a Paperlike Color ima za cilj ponuditi, kako kažu, "neusporedivu priliku za uživanje u živopisnim slikama sličnim tradicionalnim LCD zaslonima, dok istovremeno odmara oči i donosi sliku nalik na tiskane novine i časopise".

dasung

Monitor ima 25,3-inčni Kaleido 3 E Ink zaslon u boji, omjera 16:9 i rezolucije 3200 x 1800. Iako je definicija boja visoka za E Ink, njegovih 4096 boja ne mogu se uspoređivati s modernim digitalnim zaslonima u smislu bogatstva i živosti, no to i nije bio cilj kineske tvrtke.

Dasung navodi da kombinacija njegovih X-Color Filter i Turbo High Refresh Rate tehnologija povećava kontrast, svjetlinu, jasnoću teksta, dinamičke efekte boja i naravno osvježenje zaslona kako bi se ponudilo iskustvo poput LCD-a, a istovremeno smanjilo zamor očiju korisnika koji dugo vremena provode pred zaslonom monitora.

Monitor u portretnom modu

Mada monitor omogućuje i gledanje videa, puno je prikladniji za pregledavanje, čitanje i pisanje dokumenata, rad na programiranju, gledanje animacija i sličnih zadaća, prvenstveno u edukacijskom i poslovnom okruženju, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Cijena monitora iznosi 421,602 eura, a dostupan je na Indiegogo portalu, gdje je uspješno financiran crowdfundingom.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Dasung
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->