Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.09.2023. 11:22

IFA 2023 

Ear X su bežične slušalice s praćenjem zdravlja

Tvrtka Solum na sajmu je predstavila zanimljiv gadget koji kombinira značajke bežičnih slušalica i fitness satova.

Ear X su bežične slušalice s praćenjem zdravlja

Solum je tvrtka koja je nastala kao spin-off tvrtke Samsung Electro-Mechanics, a u ponudi ima razne proizvode poput punjača, napajanja, senzora i proizvoda iz linije Solum Health koji su namijenjeni praćenju zdravlja i fitness aktivnosti.

EarX_03_02_1920x1080_2x

Na ovogodišnjem IFA sajmu tvrtka je predstavila bežične slušalice Solum Ear X, koje u sebi sadrže senzoriku za praćenje zdravlja i fitnessa u kombinaciji s aplikacijom za pametne telefone, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Proizvođač tvrdi da slušalice donose profesionalni zvuk uz sustav aktivnog poništavanja buke do 47 dB, podržavaju aptX Adaptive Bluetooth kodek za jasnije pozive, rade do 24 sata s jednim punjenjem baterije, a dijagnostički sustav im omogućuje praćenje otkucaja srca u stvarnom vremenu putem PPG senzora, trenutačno očitavanje tjelesne temperature namjenskim senzorom i 3-osni akcelerometar za prepoznavanje aktivnosti.

ear x 6

Pored toga, svaki par Earx slušalica ima LED indikator koji se može sinkronizirati s drugim parovima, odnosno s ljudima u vašoj grupi trkača ili rekreativaca koji nose Ear X slušalice.

Vezani sadržaji
Ključne riječi IFA 2023 Solum
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->