Nalazite se
  • Pop Tech
  • AI vas podsjeća da zaigrate igre koje posjedujete
Članak
Objavljeno: 15.05.2020. 10:18

Steam 

AI vas podsjeća da zaigrate igre koje posjedujete

Play Next značajka će vas podsjetiti da biste neku igru koju ste kupili mogli i zaigrati.

AI vas podsjeća da zaigrate igre koje posjedujete

Valve je krajem prošle godine lansirao Steam Labs kojim je testirao nove značajke za svoj Steam servis.

Steam Labs je već prije omogućio korisnicima značajku Interactive Recommender, koja pomoću algoritama strojnog učenja donosi preporuke igara koje se temelje na žanrovima, naslovima, developerima i drugim elementima igara sa Steam platforme koje najviše igrate (preferirate), a sada lansira i Play Next. Dakako, da biste je mogli koristiti morate se povezati (logirati) na vaš Steam račun.

Umjesto da vam predlaže igre za kupnju, ova značajka će vam nuditi prijedloge za igranje onih naslova koje već posjedujete u svojem "libraryu", a iz nekog razloga ih nikada niste igrali.

Obzirom na hrpe besplatnih igara, sezonskih sniženja, akcija i drugih pogodnosti koje se svako malo nude na Steamu, mnogi igrači pune svoje kolekcije naslovima koje nikada ne pokrenu, pa će vam Steam Labsov AI prema prepoznavanju vašeg igračkog profila sugerirati da bi bilo krajnje vrijeme da nešto od toga i isprobate.

Ništa posebno, ali vjerujemo da će biti korisno onim impulzivnim kupcima koji na svakoj rasprodaji kupuju "super povoljne" pakete koje potom nikada ne raspakiraju, a možda nisu ni svjesni da među tim nagomilanim naslovima imaju neki biser u kojem će uživati. Vezani sadržaji
Ključne riječi AI Valve Steam igre preporuke Play Next
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->