Nalazite se
  • Pop Tech
  • Ikea i Sonos lansiraju zvučnik oblika slike
Članak
Objavljeno: 02.06.2021. 15:11

Symfonix 

Ikea i Sonos lansiraju zvučnik oblika slike

Novi Symfonix zvučnik koji će naći u prodaji u Ikejinim dućanima imat funkcionalnu i dekorativnu svrhu.

Ikea i Sonos lansiraju zvučnik oblika slike

Tanki televizori koji na zidu djeluju poput umjetničke slike već se dugo nalaze u ponudi nekih proizvođača poput Samsunga, pa nas stoga ne čudi što su Sonos i Ikea odlučili istom obliku napraviti i novi Symfonix zvučnik, koji uz slušanje glazbe ima i dekorativnu ulogu.

Novi zvučnik se pojavio na stranicama Ikeje, no ubrzo je povučen s njih, no ne dovoljno brzo da ga ne bi pokupili majstori s portala Verge, koji kažu da se pojavio u Ikejinom katalogu po cijeni od 199 dolara. Obzirom da ga još nisu promovirali, odlučili su ga povući iz ponude dok ne održe službeno predstavljanje.

Mada zvučnik veličine od 55 x 16 cm i debljine od 5 cm nazivaju "picture frame" zvučnikom, to ne znači da će se na njemu prikazivati fizičke ili digitalne slike, no doći će u više dizajna prednjeg panela pa će se lako uklopiti u svačiju sobu.

Zvučnik dolazi s WiFi-jem i podrškom za Airplay 2, što će vam omogućiti da na njega puštate glazbu s iPhonea, iPada i Mac računala, a kompatibilan je i sa Spotify Connect sustavom, pa ćete moći spojiti dva ili više zvučnika kojima ćete upravljati putem Sonos aplikacije.



Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam






   

*/-->