Nalazite se
  • Pop Tech
  • Motorno plovilo na napuhavanje biti će hit na vašoj plaži
Članak
Objavljeno: 28.05.2023. 07:58

GoBoat 2.0 

Motorno plovilo na napuhavanje biti će hit na vašoj plaži

Neobični okrugli čamac s električnim motorom predstavlja kombinaciju luftića, kajaka, daske za surfanje i barke.

Motorno plovilo na napuhavanje biti će hit na vašoj plaži

Ako želite da ovo ljeto budete upamćeni na svojoj omiljenoj plaži, možete razmisliti o kupnji nove inačice čamca tvrtke Goboat. Davne 2016. godine, startup GoBoat predstavio je čamac neobičnog izgleda koji je smjestio jednog putnika u sredini velikog prstena na napuhavanje i mogao se sklopiti za prijevoz kopnom. Sada je tvrtka lansirala poboljšanu GoBoat Gen 2.0 PWC inačicu koja dolazi u dva modela, za odrasle i djecu.

Tvrtka kaže da je GoBoat 2.0 "izuzetno stabilan i krut" zahvaljujući vlastitoj AirCore kompozitnoj konstrukciji, s tri odvojene zračne komore za sigurnost i kružnim dizajnom koji bi trebao "s lakoćom kliziti preko prepreka", mada bismo vam mi radije preporučili da prepreke izbjegavate.

goboat 3

Tu su i odvojiva sjedala na napuhavanje koja se pričvršćuju na neklizajuću "palubu", zajedno s elastičnim trakama i utorima za dodatke, te ručkama za hvatanje postavljenim oko ruba radi lakšeg transporta.

Plovilo je težine od 25,8 kg i može se spakirati u torbu za nošenje ili prtljažnik automobila kada je vrijeme za povratak kući, a možete ga pospremiti i u ormar kada je sezona gotova.

goboat 4

Paket također uključuje peterobrzinski električni motor od 15,8 kg koji vam omogućuje "krstarenja" brzinom do 8 km/h, čiji je mehanizam za automatsko isključivanje povezan s uzicom koju nosite oko zapešća, a u GoBoat još možete dodati dvije U1 baterije.

goboat 5

Verzija GoBoata 2.0 za odrasle ima promjer od 177,8 cm i prodaje se za 1.076 američkih dolara, dok Mini inačica promjera od 139,7 cm košta 683 USD. U te cijene nisu uključene U1 baterije od 12 V/35 AH koje ćete morati posebno kupiti.

Jasno je da ovo nije plovilo za nemirne vode ili uzburkano more, već bismo vam ga mogli preporučiti isključivo za „bonacu“ ili za ribičiju na mirnom jezeru, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi GoBoat 2.0
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->