Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.01.2022. 16:45

Samsung 

Galaxy S22 Ultra s 16 GB RAM memorije i 1 TB pohrane

Kako se čini, novi Samsungov flagship će doista biti moćni radni konj.

Galaxy S22 Ultra s 16 GB RAM memorije i 1 TB pohrane

Idući mjesec Samsung bi trebao lansirati novi Galaxy S22 telefon, a prema tvrdnji "leakera" SuperRoadera na Twitteru, južnokorejska tvrtka planira neke doista velike stvari.

Leaker koji je u prošlosti imao puno "pogodaka" o novim Samsungovim uređajima, tvrdi da će najjača i najskuplja) Ultra inačica S22 imati najviše moguće specifikacije, uz opciju ugrađene pohrane od jednog terabajta, dok će količina RAM memorije iznositi 16 GB. To je značajno više u odnosu na iPhoneove za koje se također pričalo da će dobiti 16 GB RAM-a, no kako se čini, to nećemo dočekati ni u 14. generaciji.

Ukoliko Samsung želi da Ultra model bude doista ultra, u njemu možemo očekivati podršku za S Pen olovku kao i kod prijašnjeg modela, a velike nadogradnje dolaze i na kamerama, kao i na procesoru, za koji se zna da će biti Snapdragon 8 Gen 1 (u SAD-u), odnosno Exynos 2200 u Europi (i Hrvatskoj) s AMD RDNA 2 grafikom.

Za očekivati je da će Samsung početkom veljače najaviti događanje na kojem će Galaxy S22 linija telefona biti predstavljena.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung Galaxy S22 Ultra
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->