Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.12.2023. 16:00

Soon Mini 

Mini desktop PC s odvojivim Bluetooth zvučnikom

Ako ne trebate čitav PC, možete odvojiti ugrađeni bluetooth zvučnik i koristiti ga samostalno.

Mini desktop PC s odvojivim Bluetooth zvučnikom

Kineski proizvođač SoonNooz lansirao je mini desktop PC zakrivljenih retro oblika po nazivu Soon Mini, koji ima jednu zanimljivu značajku u obliku odvojivog bluetooth zvučnika s prednje strane koji se može odspojiti i koristiti samostalno za slušanje glazbe s mobitela, glazbenog playera ili nekog drugog audio uređaja za reprodukciju glazbe.

Soon Mini PC dolazi s dimenzijama od 250 x 250 x 68 mm i teži 1,5 kg (3,3 lb), a prvi model možete dobiti s Intel Core i7 procesorima 11. generacije i Iris Xe grafikom, no uskoro će biti dostupna nova serija modela izgrađenih oko Intel N100 i AMD Ryzen čipova, podržana DDR5 RAM-om i SSD pohranom.

Soon Mini 2

Mali PC napaja LiPo baterija od 6.000 mAh koja bi vam trebala osigurati do 2 sata rada bez spajanja na strujnu utičnicu.

Odvojivi Bluetooth zvučnik sadrži vlastitu ugrađenu bateriju koja se puni kada je spojena na glavnu jedinicu, a glasnoću možete regulirati s tijela uređaja ili preko prednje ploče osjetljive na dodir.

Soon Mini 4

Računalo dolazi s tri USB-C priključka, od kojih se jedan koristi za napajanje, plus HDMI i Type-A USB utorima, a tu je i Ethernet priključak za spajanje na ruter, dok se bežično spajanje vrši putem Wi-Fi 6 i Bluetooth 5.2 povezivosti.

Računalo radi pod operativnim sustavom Windows 11, a cijene modela još nisu objavljene.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Soon Mini
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->