Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.11.2023. 10:14

AI Live Translate Call 

Prijevodi poziva uživo na Samsung Galaxy telefonima

Na Samsungove nove telefone dolazi prevoditelj koji se temelji na naprednoj umjetnoj inteligenciji.

Prijevodi poziva uživo na Samsung Galaxy telefonima

Samsung je najavio novu značajku umjetne inteligencije za prevođenje u stvarnom vremenu koja će stići u njegove telefone iduće generacije, vjerojatno u liniju predstojećih Galaxy S24 uređaja koje nazivaju Galaxy AI telefonima.

Zahvaljujući toj značajki pod nazivom AI Live Translate Call, vlasnici Samsungovih telefona će dobiti mogućnost prevođenja poziva na brojne jezike i to u stvarnom vremenu, a prijevodi će vam se ponuditi glasom i tekstom.

"AI Live Translate Call uskoro će korisnicima s najnovijim Galaxy AI telefonom dati osobnog prevoditelja kad god im zatreba.

Budući da je integriran u izvornu značajku poziva, više nema gnjavaže oko upotrebe aplikacija trećih strana.

Prijevodi zvuka i teksta pojavit će se u stvarnom vremenu dok govorite, što čini pozivanje nekoga tko govori drugi jezik jednako jednostavnim kao uključivanje titlova.

Budući da se Galaxy AI nalazi direktno na uređaju, možete vjerovati da bez obzira na scenarij, privatni razgovori nikada neće napustiti vaš telefon", navodi Samsung u svojem priopćenju kojim nam želi poručiti da sustav prevođenja neće biti moguće presresti, čime će naši pozivi zadržati privatnost.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung AI Live Translate Call
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->