Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.06.2024. 11:44

Microsoft 

Značajka Recall neće ući u Copilot Plus Windowse 11

Microsoft je odlučio da kontroverznu značajku neće odmah uključiti u Windowse 11 za Copilot Plus računala.

Značajka Recall neće ući u Copilot Plus Windowse 11

Microsoftova nova AI značajka Recall, namijenjena inačici Windowsa 11 za Copilot+ računala, kreira snimke vaših zaslona sa svim aktivnostima koje provodite i potom vam omogućuje da iz njih zatražite informacije koje će vam potom biti "servirane".

recall

Odmah nakon najave nove značajke, mnogi su stručnjaci i korisnici zaključili da je vrlo kontroverzna jer Windowsi špijuniraju sve što radite i to negdje pohranjuju, što znači da bi netko mogao upasti u sustav i izvući vaše privatne informacije za svoje mračne potrebe, iako je Microsoft uvjeravao javnost da niti on, niti bilo tko drugi osim vas neće moći pristupiti tim podacima.

Kako se čini, Microsoft je izgleda zaključio da Recall nije tako siguran kao što je mislio, jer je sada odlučio da se značajka neće naći u Windows 11 Buildu koji stiže na prva Copilot+ računala 18. lipnja.

To ne znači da Recall neće uopće stići, već se zasad radi o odgodi lansiranja jer Microsoft i dalje tvrdi da će ga lansirati na sva Copilot+ računala, mada više ne navodi kada.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->