Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.01.2014. 16:35

VIDI.iptv

Amis TV: Kod kuće i u pokretu

Amis Telekom u ponudi ima dual i triple play pakete koji uključuju kombinacije interneta, televizije i telefona.

Amis TV: Kod kuće i u pokretu

Obzirom da gradi vlastitu optičku (FTTH) infrastrukturu na području Zagreba, Amis korisnicima nudi najbrži pristup internetu uz garantirane brzine, najbolji miks TV kanala u ponudi i timeshift (vremenski pomak) u trajanju od 72 sata na većini kanala iz ponude. Novost u ponudi je Amis MobiaTV – mobilna televizija putem koje korisnici mogu gledati više od 40 TV kanala s vremenskim pomakom, bilo gdje i bilo kada, a svi 3u1 korisnici mogu istu koristiti besplatno do 1.4.2014.

Korisnici se najčešće odlučuju za 3u1 premium paket koji uključuje više od 100 TV kanala, flat pristup internetu brzinom 30/30 mbps, 1500 minuta besplatnih razgovora unutar hrvatskih fiksnih mreža, 180 minuta međunarodnih poziva i 120 minuta poziva u mobilne mreže po cijeni lokalnih poziva. Tu je i povoljan 2u1 maxi+ paket koji uključuje flat pristup internetu 20/10 mbps, 1500 minuta besplatnih razgovora unutar hrvatskih fiksnih mreža, 180 minuta međunarodnih poziva i 120 minuta poziva u mobilne mreže po cijeni lokalnih poziva.

Cijene 2u1 paketa kreću se od 155 do 259 kn, ovisno o brzini interneta i uključenim minutama razgovora. Cijene 3u1 paketa kreću se u rasponu od 219 do 359 kn ovisno o broju TV kanala, brzini interneta i količini uključenih telefonskih razgovora. Broj TV kanala uključenih u pakete je 30+, 70+ i 100+, ovisno o paketu, a većina kanala ima hrvatske titlove.

0_vhodna_06062013

U ponudi su još HBO paket (HBO, HBO comedy, Cinemax 1&2 te HBO OD) za 55 kn mjesečno i HD paket od 6 HD kanala za 50 kn mjesečno, s tim da će se dodatni HD kanali uvoditi poslije nove godine.

Od ostalih dodatnih usluga tu je Snimalica, vremenski pomak, Facebook, YouTube, vremenska prognoza, vijesti te MediaCentar koji korisnicima omogućava uživanje u glazbenim, foto i video sadržajima s USB diska ili s lokalne mreže.

U osnovnoj cijeni je moguće gledati digitalnu TV na jednom TV prijamniku, a za minimalnu mjesečnu naknadu postoji mogućnost najma dodatnih prijamnika.

Na instalaciju se čeka tjedan dana, a instalaciju i spajanje na optičku (FTTH) mrežu obavljaju stručnjaci Amis Telekoma bez naknade za korisnike koji potpišu ugovor na 24 mjeseca. Korisnici koji prebacuju postojeći ADSL priključak dobivaju besplatni samoinstalacijski paket.Postojeći korisnici koji potpišu ugovor na 24 mjeseca te novi korisnici koji prelaze na Amis ostvaruju atraktivne popuste.

Usluge su dostupne na području Zagreba i okolice, a dostupnost možete provjeriti na web stranici www.amis.hr 

Top 5 mogućnosti Amis TV-a

- Amis MobiaTV - mobilna televizija
- MediaCentar za reprodukciju vlastitih sadržaja s USB diska ili s lokalne mreže
- Paket programa u HD rezoluciji
- Snimalica - gledanje TV emisija koje ste propustili
- Optička (FTTH) infrastruktura na području Zagreba 

INFO

Kanala u ponudi: 100+
HD kanali: Da
web: www.amis.hr
email: [email protected]

PROMO ČLANAK

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->