Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.01.2014. 13:53

VIDI.iptv

H1TV: Središte povezanog doma

Specifične napredne mogućnosti, moderno i brzo sučelje i reprodukcija multimedije.

H1TV: Središte povezanog doma

H1TV iz H1 Telekoma inovativna je usluga IP televizije s naglaskom na napredne mogućnosti i interaktivnu komponentu. Tako je modem koji koriste za H1TV uslugu visokokvalitetni AVM Fritz! uređaj naprednih performansi i mogućnosti poput fax to mail opcije, dok set top box ima ugrađen i DVB-T receiver što znači da pomoću njega možete gledati sve dostupne zemaljske lokalne DVB-T kanale, od kojih se neki ne mogu naći u ponudi IPTV operatera.

_01_pametni-telefon

Atraktivne aplikacije kao RTL SADA nude RTL sadržaj na zahtjev bez dodatne naplate, čak 7 dana unatrag. Tu je i Facebook i Youtube, zatim Medijski centar koji omogućuje reproduciranje multimedijskih sadržaja povezivanjem vanjskog diska ili računala s H1TV prijamnikom; preko TV ekrana može se uživati u vlastitim multimedijalnim sadržajima. Dio standardne ponude je i besplatna opcija gledanja programa do 72h unazad (Propušteno), intuitivni daljinski upravljač, mogućnost reprodukcije MPEG4 DVB-T kanala, te besplatna snimalica; snimanje sadržaja na vlastiti eksterni hard disk, te ponovno reproduciranje istog, bez vremenskog ograničenja.

Korisnici se najčešće odlučuju za H1 TRIO paket za 199 kn mjesečno. Paket uključuje neograničen internet promet, dodatne aplikacije, kao i ponudu opcije H1 Call PLUS, uz koju ćete razgovarati besplatno sa svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj, a s inozemnim iz Europske unije za samo 0,28 kn/min. Vrlo je tražen i H1 TRIO VDSL paket s opcijom brzine interneta i do 50 Mbps (s uploadom čak do 15 Mbps), a koji u sebi već sadrži H1 Call PLUS. Standardni H1 TRIO VDSL paket s brzinom do 20 Mbps dostupan je za samo 249 kn.

_02_snimalica

Osim atraktivne H1 televizije u ponudi imaju i FLAT internet i telefonsku uslugu za samo 99 kn mjesečno, a moguće je zatražiti i IPTV uslugu bez interneta i telefona. Usluge H1 Telekoma dostupne su na cijelom teritoriju Republike Hrvatske.

U osnovnom TV paketu uključeni su najbolji domaći i svjetski programi, u koji korisnik može sam odabrati četiri kanala iz Proširenog paketa i time imati 51 kanal. U ponudi su i drugi paketi: Sportski paket po cijeni od 34,99 kn/mj, HBO TOTAL za 64,99 kn/mj, Cinemax i Cinemax2 za 24,99 kn/mj, CineStar Premiere paket za 29,99 kn/mj, te Prošireni paket za 79,99 kn/mj. Kao i kod ostalih platformi, svi oni kanali za koje su dostupni hrvatski prijevodi ili titlovi, kao takvi se prikazuju i na H1TV-u. CineStar Premiere kanali, HBO, HBO OD, te Cinemax paket nude sadržaj koji može zadovoljiti i najzahtjevnije filmske štovatelje.

Dodatne aplikacije

Osim toga, H1TV nudi i niz besplatnih aplikacija koje su korisne za svakodnevnu upotrebu: petodnevna vremenska prognoza za sve veće hrvatske gradove, radio s dvadesetak nacionalnih radijskih postaja, videoteka za odrasle, opširan programski vodič, medijski centar za reprodukciju vlastitog sadržaja u raznim formatima. I sve to na inovativnom, atraktivnom i brzom korisničkom sučelju.

Od ekskluzivnih sadržaja, uz RTL SADA gdje je omogućen direktan pristup RTL emisijama koje se nude i na njihovoj web stranici, no u višoj HD rezoluciji,  H1TV svim korisnicima nudi i videoteku s trailerima, aplikaciju za Facebook i vremensku prognozu. Youtube aplikacija u samo nekoliko klikova preko velikog ekrana nudi reprodukciju Youtube videa.

Od dodatnih usluga H1TV nudi i propušteno - 72 sata gledanja TV programa unazad, te time-shift i premotavanje - ukoliko morate prekinuti uživanje u napetom filmu, utakmici ili drugom sadržaju, omogućeno je zaustavljanje live TV programa do 120 minuta kao i nastavak gledanja gdje ste stali.

IPad3

Set top box koristi i DLNA protokol što znači da spajanjem na kućnu mrežu možete bez problema streamati filmove, fotografije i glazbu s mobilnih telefona, tableta, laptopa ili stolnih računala na svoj TV.  Time ova usluga zaista pretvara vaš TV uređaj u središnje mjesto za reprodukciju multimedije sa svih uređaja. Uz H1TV nećete poželjeti Smart TV. Ukoliko želite svojim uređajima upravljati s udaljene lokacije putem Interneta, H1 nudi FRITZ!DECT 200 proizvod, odnosno pametnu utičnicu za automatsko uključivanje uređaja i za mnoge druge funkcionalnosti.

VDSL2 tehnologija

VDSL2 je najnoviji i najnapredniji standard DSL širokopojasne fiksne komunikacije. Dizajniran kako bi podržao tripleplay usluge, H1 tu tehnologiju nudi kroz H1 TRIO VDSL paket s brzinom do 20/2 Mbps te uz aktiviranu opciju – i do 50 Mbps. Za postizanje ovih velikih brzina potrebno je imati kvalitetnu paricu, te zadovoljiti uvjet male udaljenosti do centrale operatora.

Aktivacija usluge moguća je u roku 30 dana od Zahtjeva korisnika, tijekom kojeg na adresu stiže i samoinstalacijski paket. Instalacija je vrlo jednostavna, po principu plug &play. Ukoliko želite instalaciju od strane H1 tehničara, ista će biti naplaćena po H1 cjeniku, a želite li gledati H1TV na više prijamnika, za to ćete izdvojiti dodatnih 50 kn te instalirati još jedan STB uređaj za drugi televizor.

rtlsada2

Uz HD pakete, u planu su novi TV programi, paketi i opcije. Nedavno su predstavljeni i SoHo paketi u kojima se korisnicima nudi 5 telefonskih brojeva i 3 linije; idealna zamjena za ISDN, namijenjena prvenstveno malim poduzetnicima i kućnim uredima.

Osim što svi novi H1TV korisnici dobivaju tri mjeseca Prošireni paket besplatno, novost je i promocija HBO kanala - svatko tko kroz H1TV uslugu ugovori i HBO paket na 24 mjeseca – 6 mjeseci HBO sadržaja dobit će besplatno. Iako za sada u ponudi nemaju HD kanale, uskoro se spremaju predstaviti atraktivnu ponudu istih. 

TOP 5 mogućnosti

Ugrađen DVB-T receiver
Mobilna aplikacija za gledanje u pokretu
Medijski centar - pristup multimediji sa svih umreženih uređaja
VDSL2 tehnologija za brzi pristup internetu
Snimalica na vlastiti disk - količina snimljenog sadržaja ovisi o zapremnini diska

H1 Telekom aplikacija

IPad6

H1TV aplikacija pretvara vaš pametni telefon i tablet u dodatni daljinski upravljač u kući a izvan nje u dodatni TV. H1 aplikacija omogućuje upravljanje Vašim H1TV prijamnikom, gledanje ponuđenih TV kanala putem mobilnog uređaja ili listanje programskog vodiča s detaljnim opisima emisija. Nakon što se registrirate svojim korisničkim imenom i lozinkom, mobilni telefon preuzima Vašu personaliziranu listu kanala i zabava može početi.  

INFO

Kanala u ponudi: 120
HD kanali: Ne (uskoro)
web: www.h1telekom.hr
email: [email protected]

PROMO ČLANAK

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->