Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.12.2014. 11:51

VIDI.iptv

VIP TV: Tri besplatna božićna mjeseca

Više od 20 HD kanala, brzine Interneta do čak 120 Mbita i napredne opcije glavni su mamci Vipnetove ponude.

VIP TV: Tri besplatna božićna mjeseca

Vip fiksne usluge dostupne su na području cijele Hrvatske, a o samoj adresi korisnika ovisi na koji način usluge mogu biti realizirane i koje su opcije pojedinom korisniku dostupne (način distribucije TV usluge, brzina Interneta itd.). Na području većih gradova fiksne usluge pruža putem kabelske infrastrukture koja osigurava TV uslugu i velike brzine Interneta, čak do 120 Mbit/s. Vip kabelska infrastruktura pokriva 350 tisuća kućanstava na području Zagreba i Zagrebačke županije, Rijeke, Pule, Zadra, Splita, Šibenika, Dubrovnika, Siska, Osijeka i Bjelovara. Korisnici koji se nalaze izvan ovih gradova, a imaju postojeću infrastrukturu (bakrena parica) također mogu koristiti Vip fiksne usluge, uključujući digitalnu televiziju i neograničeni Internet brzine do 20 Mbit/s. Čak i za korisnike koji nemaju nikakvu postojeću fiksnu infrastrukturu, Vip omogućuje korištenje usluge fiksne telefonije, Interneta i televizije kroz usluge Homebox (Internet i fiksni telefon) i Vip satelitsku televiziju. 

Glavne prednosti Vip ponude su u tome što već u najmanjim paketima fiksnih usluga korisnici dobivaju vrhunsku ponudu:

kod fiksne telefonije: neograničeni pozivi prema svim fiksnim i Vip mobilnoj mreži

kod fiksnog Interneta: neograničen internetski promet po brzini od 4 Mbit/s, bez skrivenih troškova (npr. najam modema i sl)

kod Vip TV usluge: Osnovni paket programa koji uključuje više od 40 vrhunskih TV programa i više od 40 radio programa, digitalni prijamnik s elektroničkim programskim vodičem i već uključenim opcijama pauziranja i premotavanja programa, gledanja sadržaja unazad 3 dana te s već uključenom Snimalicom. Korisnici Vip TV usluge također već u početnom paketu dobivaju pristup videoteci s više od 3.500 naslova (od nedavnih kino hitova do vječnih klasika kojima se uvijek rado vraćamo). 

U većim Vip Duo ili Trio paketima nudi se:

Opcija Bez uspostave poziva za potpuno bezbrižnu komunikaciju

Dodatne međunarodne minute

Veće brzine Interneta i do 20 Mbit / s

Prošireni programski paket s više od 110 vrhunskih programa

HBO Premium programski paket u HD rezoluciji

Ovisno o željama korisnika, sve se usluge mogu dodatno nadograđivati kroz brojne dodatne pakete i opcije. Posebnost Vip ponude je i u tome što korisnicima omogućuje odabir između samostalne aktivacije pojedinih fiksnih usluga, ali i sve kombinacije fiksnih usluga kroz Duo i Trio pakete.

U ponudi su samostalne usluge fiksne telefonije, Interneta i TV usluge te sve kombinacije ovih usluga kroz ponudu Duo i Trio paketa.

U Vip ponudi korisnici mogu birati između sljedećih paketa:

Vip Trio

Vip Duo Internet + TV

Vip Duo Internet + fiksni telefon

Vip Duo fiksni telefon + TV

Kod svih Duo i Trio paketa moguće je odabrati S verziju koja uključuje osnovnu ponudu uključenih usluga ili M verziju koja uz malu cjenovnu razliku osigurava čak i minute za međunarodne pozive te više od 110 TV i 90-tak radio programa. Za najzahtjevnije korisnike, Vip Trio paketi imaju i L verziju koja uključuje dodatne međunarodne minute te HBO Premium HD paket programa u sklopu TV usluge.  Među Vip korisnicima su najpopularniji Vip Trio paketi kao i Vip Duo Internet + TV paketi.

Osnovni paket Vip TV usluge sadrži selekciju 40-ak programa među kojima su svi nacionalni programi te selekcija dokumentarnih, zabavnih, filmskih, sportskih, dječjih, glazbenih i informativnih programa. U Osnovnom paketu Vip TV korisnici mogu pratiti i više od 40 radijskih programa, a automatski im je uključen i pristup Videoteci s više od 3.500 naslova.

Najpopularniji dodatni programski paket u Vip TV ponudi je Prošireni paket programa. Uključenjem Proširenog paketa za dodatnih 49 kn mjesečno Vip TV korisnici dobivaju pristup do više od 110 vrhunskih programa, 45 Music Choice glazbenih programa (tematski radijski koji omogućuju slušanje točno određenog žanra glazbe u bilo kojem trenutku, 24 sata dnevno – izbor uključuje glazbenu ponudu od suvremene glazbe, preko rock ili jazz hitova pa sve do klasične glazbe). Prošireni paket programa uključuje i neograničen pristup dodatnim sadržajima u Videoteci u koje spadaju Karaoke te usluga RTL Sada.

Pored navedenih glavnih paketa programa postoji i 6 tematskih paketa programa (Dječji, Glazbeni, Informativni, Sportski, Balkanski, Paket za odrasle) te kroz bogatu ponudu premium paketa programa koji uključuju sve HBO programe, Pink Plus program te razne programe za odrasle. Vip TV u ponudi ima i 3 HD programska paketa – Start HD, Sportski HD i Komplet HD paket, a moguće se pretplatiti i na sadržaje na zahtjev u sklopu Vip Videoteke i to kroz usluge Videoklub i OYO.

Vip TV uslugu moguće je uz nadoplatu koristiti na 2 TV uređaja u kućanstvu, a Vip TV je moguće koristiti i na drugim uređajima uz aktivaciju Vip TV za van usluge uz koju korisnicima pojedini programi postaju dostupni i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima.

Cijene Vip Duo i Trio paketa kreću se od 199 kn za početni Duo paket te od 299 kn za osnovni Vip Trio paket. Vip mobilni pretplatnici koji kombiniraju mobilne usluge s fiksnim Duo ili Trio paketima ostvaruju i trajni popust na fiksne pakete u iznosu od 25 kn mjesečno na Duo pakete te 50 kn mjesečno na Trio pakete kroz promociju 'Kombiniraj i uštedi'. U skladu s tim, cijene Duo paketa iznose od  174 kn, dok će za početni Trio paket korisnici izdvojiti 249 kn.

Dodatno, svi novi korisnici Vip Duo ili Trio paketa prva 3 mjeseca mogu uživati u odabranim paketima bez plaćanja mjesečne naknade.

Trenutno je za sve Vip fiksne Duo i Trio pakete u tijeku božićna promocija uz koju svi korisnici koji aktiviraju Vip Duo ili Trio paket uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, prva 3 mjeseca dobivaju 100% popusta na mjesečnu naknadu za paket. Uz božićnu promociju, korisnici mogu odabrati i kupovinu atraktivnih tablet uređaja po cijeni već od 9 kn jednokratno ili mogu odabrati i kupovinu TV ili PlayStation uređaja na 24 rate.

Vip TV omogućuje korištenje interaktivnih funkcionalnosti (Pauza, Pogledajte od početka, Snimalica) na više od 50 programa u ponudi. Uz aktivaciju Vip TV za van opcije, programe je moguće gledati na mobilnim uređajima, tabletima, računalima i Smart TV uređajima. Svi Vip TV korisnici automatski uz digitalni prijamnik dobivaju pristup Videoteci s bogatom ponudom više od 3.500 naslova. Pored interaktivnih usluga i Videoteke, Vip TV sučelje omogućuje i pristup dodatnim aplikacijama izravno putem TV-a pa je tako moguće kroz Vip TV sučelje igrati igrice, spojiti se na Facebook ili provjeriti vremensku prognozu i horoskop. Omogućeno je korištenje Music Choice tematskih radijskih programa, a Vipnet ima i najbogatiju Videoteku u kojoj je na zahtjev moguće gledati sadržaje većine 'Major' studija dok se zahtjevniji korisnici mogu i pretplatiti na pojedine Video sadržaje te ih tako gledati neograničeno uz jedinstvenu mjesečnu pretplatu.

U sklopu Vip TV ponude korisnici mogu pristupiti do ukupno 28 HD programa. Prvi HD Programi dostupni su već u sklopu Proširenog paketa programa dok su ostali dostupni kroz Premium programske pakete ili kroz zasebne HD programske pakete.

Svi programi u ponudi Vip TV Osnovnog paketa programa su lokalizirani, a u ostalim paketima lokalizirana je većina programa i programskih sadržaja.

Vip TV omogućuje postavljanje većeg broja korisničkih profila i zasebnu razinu roditeljske zaštite za svaki profil. Programi za odrasle automatski su blokirani i moguće im je pristupiti samo uz unos PIN-a, a svi ostali programi mogu se pojedinačno blokirati ili im se pristup može ograničiti u skladu sa željama i potrebama korisnika, odnosno ovisno o korisničkom profilu. Vip TV u ovom smislu omogućuje potpunu fleksibilnost.

Vip u svojim paketima omogućuje Internet brzine od 4 Mbit/s pa sve do 20 Mbit/s, a uz nadoplatu je moguća aktivacija brzina i do 120 Mbit/s. Svi Vip paketi uključuju neograničen internetski promet. Vip fiksni telefon u početnom paketu uključuje neograničene pozive prema svim nacionalnim fiksnim i Vip mobilnoj mreži. U većim Duo i Trio paketima ne naplaćuje se uspostava poziva te je uključeno i 30 ili 60 minuta za međunarodne razgovore.

Ovisno o infrastrukturi i o tome prenosi li korisnik fiksni broj iz neke druge mreže, aktivacija Vip fiksnih usluga može trajati od 10 dana pa do najviše 45 dana koliki je zakonski rok aktivacije. U slučaju korištenja usluga preko kabela, fiksne usluge instaliraju Vip instalateri, a u slučaju korištenja usluge preko postojeće linije, korisnik može birati između samostalne instalacije ili uz nadoplatu može zatražiti i izlazak instalatera na teren.

Sve Vip fiksne usluge moguće je aktivirati samostalno, no aktivacija paketa usluga korisnicima uvijek omogućuje povoljniju cijenu i promotivne ponude.

U osnovnom paketu

Već u sklopu Osnovnog paketa programa svi Vip TV korisnici dobivaju digitalni prijamnik s uključenim funkcijama pauziranja i premotavanja TV programa, gledanja sadržaja unazad 3 dana na odabranim programima te korištenja Snimalice.

INFO - VipTV

Kanala u ponudi:

+200

HD KANALI:

28

web:  www.vipnet.hr

TEL:  0800 091 091

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->