Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.01.2023. 09:02

Garmin 

Garmin Clipboard poboljšava treninge trkača

Nova ažuriranja omogućit će trenerima još veću analizu podataka svog tima na jednom mjestu.

Garmin Clipboard poboljšava treninge trkača

Garmin je najavio nova ažuriranja i proširenu regionalnu dostupnost za svoju aplikaciju Garmin Clipboard. Putem ovog besplatnog rješenja za trening, treneri i sportaši koji koriste kompatibilni Garmin pametni sat mogu pratiti dodatne podatke, iskoristiti prednosti stotina unaprijed izrađenih treninga i više, izravno sa svog podržanog Apple ili Android uređaja.

Uz pregled mjernih podataka kao što su progresivni udjeli pretrčanih udaljenosti, tempo i VO2 max, te praćenje trendova izvedbe za pojedinačne sportaše ili cijeli tim, treneri mogu koristiti Garmin Clipboard za praćenje dinamike trčanja i sprinta, primjenu filtra na timove ili pojedinačne sportaše, pristup stotinama unaprijed pripremljenih vježbi, dodavanje prilagođenih vježbi, praćenje ozljeda i procese oporavka sportaša, slanje najava i ciljeva cijelom timu i ostavljanje bilješki o treninzima i treninzima za pojedine sportaše.

Putem portala za sportaše u Garmin Clipboardu, sportaši mogu pratiti svoj trening tako što će pratiti statistike trčanja, bilježiti ozljede i proces oporavka, pregledavati vježbe i najave koje je poslao izravno njihov trener, ostavljati bilješke za trenere i pregledavati nadolazeće vremenske prognoze.

Nakon što trener doda pojedinačne sportaše ili cijeli tim u besplatnu aplikaciju Garmin Clipboard, sportaši mogu snimati trčanja na svom Garmin pametnom satu i sinkronizirati se s Garmin Connectom za automatsko bilježenje svoje aktivnosti u Garmin Clipboard.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Garmin Connect Garmin Clipboard
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->