Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.05.2019. 13:48

Objava 

Međunarodni sajmovi grafike i pakiranja u Zagrebu

Na Zagrebačkom velesajmu uskoro se održavaju sajmovi Intergrafika i Modernpak.

Međunarodni sajmovi grafike i pakiranja u Zagrebu

Od 5. do 7. lipnja na Zagrebačkom velesajmu održavaju se bienalni sajmovi INTERGRAFIKA,  međunarodni sajam grafičke industrije i papira, te MODERNPAK, međunarodni sajam ambalaže i pakiranja.

Međunarodni sajam grafičke industrije i industrije papira INTERGRAFIKA regionalna je smotra suvremenih dostignuća svjetske tehnologije u grafičkoj industriji. Svoje sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu potvrdili su KONICA MINOLTA, ROLAND, 3M, RICOH, XEROX, MUTOH, FALK ROSS kao i regionalni lideri u distribuciji repro materijala i opreme TRGOFORTUNA, CRON, FRAVERO, GEA-DANA, PRINTING SOLUTIONS, itd.

Specijalizirani sajam ambalaže i pakiranja MODERNPAK namijenjen je susretu proizvođača i potrošača - korisnika ambalaže. Okuplja struku iz području proizvodnje i primjene ambalaže te distribucije roba, istovremeno prezentirajući najnovije trendove i inovacije u tehnologiji pakiranja kao i suvremena rješenja za ekološki prihvatljivu ambalažu.

Osim atraktivnog izložbenog dijela Sajma, pripremljen je i kvalitetan stručno-prateći program, izložbe i predavanja u suradnji s Grafičkim fakultetom iz Zagreba, Sveučilištem Sjever i Školom za grafiku, dizajn i medijsku produkciju iz Zagreba, te HGK.

Ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju.

Više informacija potražite na: https://www.zv.hr/sajmovi-7/intergrafika-modernpak/2517

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam