Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.10.2019. 13:08

Promo članak 

Omen linija za vrhunski gaming

HP je predstavio napredni OMEN softver i usluge, kao i novi OMEN i Pavilion Gaming hardver.

Omen linija za vrhunski gaming

Gaming je postao globalni fenomen s 2,3 milijarde igrača diljem svijeta. Njihova želja da postignu što bolji rezultat vodi ih u odabiru uređaja na kojemu igraju, a performanse postaju odlučujući faktor. Dok 38% igrača nastoji savladati igru, njih 35% je usmjereno na natjecanje i unapređivanje vještine igranja. Uvođenje značajke Coaching i novih usluga za igre u programu OMEN Command Center igračima omogućuje stalni napredak i vrhunske rezultate.

Osim naprednog softvera i usluga za igre, HP je najavio i nove zaslone i dodatnu opremu, uključujući zaslon OMEN X 27 za e-sports, slušalice OMEN Mindframe Prime, tipkovnicu OMEN Encoder i različite proizvode iz serije dodatne opreme OMEN Transceptor. Portfelj Pavilion Gaming ističe se stolnim računalom Pavilion Gaming prikladnim za nadogradnju, tipkovnicom Pavilion Gaming 800 i prvim HP-ovim gaming prijenosnim računalom Pavilion Gaming 15 s AMD procesorom. Ovaj je portfelj zaokružen zaslonima HP 22x i HP 24x, idealnim za igrače koji traže kvalitetu po povoljnijoj cijeni.

8R4A7078

Softver OMEN Command Center (dostupan u Windows trgovini za sva računala sa sustavom Windows 10) prelazi na novu razinu s nizom naprednih novih značajki koje ga čine pravim središtem za igre.

Značajka Coaching za OMEN računala dolazi s inicijalnom podrškom za League of Legends, a u planu je i više igara. Ovaj alat tvrtke Mobalytics koji radi po principu umjetne inteligencije analizira izvođenje igre i pruža ključne podatke o prednostima i nedostacima kako bi igrači postizali bolje rezultate.

Značajka My Games igračima omogućuje upravljanje uređajima i pristup bibliotekama igara na jednome mjestu za brzo i jednostavno pronalaženje omiljenih igara. Uključuje praćenje izvođenja igre u stvarnom vremenu da biste provjerili koliko vremena provodite igrajući određene igre, kao i tjedna izvješća.

Nova značajka Profiles omogućuje izradu profila na temelju raspoloženja, aktivnosti ili igara za OMEN računala i dodatnu opremu te uključuje podršku za tipkovnicu OMEN Sequencer i miša OMEN Photon.

Beta verzija značajke Rewards tvrtke Versus Systems (predstavljena u SAD-u) igračima omogućuje osvajanje nagrada u igrama koje vole i stjecanje novih vještina u natjecanju s drugima.

Novi zaslon OMEN X 27 dolazi s Quad HD (2560 x 1440) razlučivosti, HDR tehnologijom i DCI P3 gamutom boja od 90% koji omogućuju interaktivan gaming doživljaj. Da bi držao korak s brzinom slika u sekundi koju imaju vrhunska računala, a koja je za igrače na e-sports razini imperativ, ovaj zaslon ima frekvenciju osvježavanja od 240 Hz i brzinu odaziva od 1 ms, uključujući i certifikat za AMD Radeon FreeSync 2 HDR koji osigurava besprijekoran prikaz čak i u HDR načinu rada. Elegantan dizajn ovog zaslona zaokružen je trostranim prijelazom, metalnim postoljem za prilagođavanje visine i ambijentalnom rasvjetom kojom se upravlja putem programa OMEN Command Center, a nova patentirana značajka ciljanja ima ciljnik s opcijom prilagodbe oblika i boje.

Uz nove slušalice OMEN Mindframe Prime predstavljeno je nekoliko sjajnih novih rješenja. Značajka aktivnog hlađenja pomoću tehnologije FrostCap uključuje značajku pasivnog hlađenja zahvaljujući novom grafitnom raspršivaču topline u velikim jastučićima. Ugrađeni 7.1 surround sustav s tehnologijom C-Media Xear stvara realističnan doživljaj prostora za precizno lociranje zvukova u igri.

8R4A7023

Mikrofoni s dodatnom značajkom prigušivanja vanjske buke (ENC) prigušuju ostale zvukove u prostoriji, pa vaši suigrači mogu jasno čuti vaš glas u žaru bitke. Isto tako, novi OMEN Audio Lab u sklopu programa OMEN Command Center omogućuje potpunu kontrolu zvuka zahvaljujući 10-pojasnom ekvilizatoru koji dolazi s različitim zadanim postavkama, opcijom prilagodbe razine zvuka te prekidačima za 7.1 surround sustav i mikrofone sa značajkom prigušivanja vanjske buke.

Osim mehaničke tipkovnice s plavim prekidačima koje su trenutačno dostupne za tipkovnicu OMEN 1100, nova tipkovnica OMEN Encoder dolazi sa smeđim prekidačima Cherry MX Red i Cherry MX za one igrače koji žele iznimno brz i besprijekoran rad ili nešto tišu tipkovnicu s taktilnim prekidačima. Uz funkciju koja omogućuje kombinaciju više tipki odjednom (N-key rollover) i integraciju programa OMEN Command Center, obje opcije tipkovnice predstavljaju pun pogodak.

Omen-encoder

OMEN linija Transceptor uključuje putnu torbu za računalo od 17,3 inča OMEN Transceptor, preklopni ruksak za računalo od 15 inča i ruksak za računalo od 15 inča. Linija je upotpunjena kutijom za slušalice OMEN Transceptor koja je izrađena za nove slušalice OMEN Mindframe Prime.

8R4A8479

Stolno računalo Pavilion Gaming pruža niz opcija za nadogradnju sustava u novom kompaktnom dizajnu od 15 l. Dizajn uključuje utore za nadogradnju za do tri tvrda diska i mogućnost nadogradnje memorije, grafičkih, mrežnih i Wi-Fi kartica. Opcije procesora uključuju Intel i7 osmerojezgreni procesor 9. generacije ili AMD Ryzen 7 osmerojezgreni procesor 3. generacije, grafičku karticu NVIDIA GeForce serije RTX 2070 i najnovije serije RTX 2060 SUPER te do 32 GB DDR4 memorije za najnovije igre ili kreativne projekte.

Najnovije prijenosno računalo Pavilion Gaming 15 prvo je HP-ovo prijenosno računalo s AMD procesorom Ryzen 7 u elegantnom crnom kućištu. U njemu dobivate grafičku karticu NVIDIA GeForce GTX 1660Ti s Max-Q dizajnom i zaslon s ultratankim rubovima od 144 Hz ili 60 Hz i 1080 px. Dva ventilatora, široki otvori u stražnjim kutovima i veliki otvori za zrak povećavaju protok zraka, što omogućuje optimalne performanse i hlađenje uređaja tijekom dulje upotrebe. Izrađeno za pouzdan rad pri izvođenju igara i kreiranju sadržaja te opremljeno opcijom Wi-Fi 5 koja podržava brzine prijenosa u gigabitima, ovo prijenosno računalo izrađeno je za igru i rad.

8R4A8668

Nijedno računalo nije potpuno bez tipkovnice, a tipkovnica Pavilion Gaming 800 odlikuje se tihim i brzim mehaničkim prekidačima s funkcijom koja omogućuje kombinaciju više tipki odjednom (N-key rollover), udobnom odvojivom podlogom za zapešće i LED osvjetljenjem u četiri zone s promjenjivim pozadinskim osvjetljenjem.

Ovi noviteti u Pavilion Gaming sustavu savršeno odgovaraju gaming zaslonima HP 22x i HP 24x. Oba imaju frekvenciju osvježavanja od 144 Hz1 i brzinu odaziva od 1 ms, tehnologiju AMD Radeon FreeSync 9, integrirane zvučnike visoke kvalitete i prilagodljivo postolje. Zaslon HP 24x kompatibilan je s tehnologijom G-SYNC i ima ultratanke rubove interaktivan gaming doživljaj.

Cijene i dostupnost

•             Zaslon OMEN X 27 dostupan je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 5.299 HRK s uključenim PDV-om.
•             Slušalice OMEN Mindframe dostupne su u Republici Hrvatskoj po cijeni od 1.499 HRK s uključenim PDV-om.
•             Tipkovnica OMEN Encoder dostupna je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 1.099 HRK s uključenim PDV-om.
•             Torbe OMEN Transceptor dostupne su u Republici Hrvatskoj po cijeni od 399 HRK s uključenim PDV-om.
•             Stolno Računalo Pavilion Gaming dostupno je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 4.699 HRK s uključenim PDV-om.
•             Prijenosno računalo Pavilion Gaming 15 dostupno je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 6.299 HRK s uključenim PDV-om.
•             Tipkovnica Pavilion Gaming 800 dostupna je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 799 HRK s uključenim PDV-om.
•             Zaslon 22x dostupan je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 1.420 HRK s uključenim PDV-om.
•             Zaslon 24x dostupan je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 1.880 HRK s uključenim PDV-om..
•             Značajka Game Coaching dostupna je u sklopu programa Command Center u EMEA regiji, dok će značajka Rewards u sklopu programa Command Center biti dostupna u EMEA regiji početkom 2020.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->