Nalazite se
  • Lifestyle
  • Nintendo predstavio jeftiniji Switch
Članak
Objavljeno: 11.07.2019. 12:42

Nintendo Switch Lite 

Nintendo predstavio jeftiniji Switch

Umanjeni Switch moći će se koristiti jedino u ručnom načinu rada

Nintendo predstavio jeftiniji Switch

Japanski proizvođač elektronike i računalnih igara Nintendo predstavio je svoju budget inačicu svestrane Switch konzole.

Switch Lite, kao što i samo ime sugerira, umanjena je Switch konzola, kako u pogledu značajki, tako i u cijeni. 

buy_now_yellow_lite

Naime, za razliku od originalnog Switcha Lite verzija neće omogućavati promjenu načina rada iz „ručne“ konzole u dock način, već će biti samo rezerviran za igranje u pokretu. No, Joy-Con kontroleri ne ostaju rezervirani samo za originalni Switch. Joy-Con i Pro kontrolere moguće je povezati na Switch Lite bežičnim putem za igranje multiplayer naslova. 

buy_now_lite_three_colors

Glavna razlika je u tome što Lite dolazi s manjim ekranom dimenzija 5.5 inča te je lakši od velikog brata za 125 grama (275 g). No, dijele gotovo jednaka obilježja poput rasporeda tipki, hardvera, autonomije baterije te vremena punjenja. Iako su veoma slični po hardveraju, Switch Lite neće podržavati sve Switch igre, a korisnici će pri kupnji morati obratiti pozornost na „handheld mode“ ikonu naznačenu na kutiji same igre ili na Nintendovu eShopu.

buy_now_yellow_box

Naravno, Lite je od originalnog Switcha lakši i cjenovno. Od 20. rujna Nintendo Switch Lite bit će moguće nabaviti po cijeni od 200 dolara.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam