Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.05.2023. 13:49

Job Fair 

Postani VIDI novinar na jedan dan

U ime Vidija ispitajte tehnološke tvrtke i osvajajte vrijedne nagrade Vidilaba.

Postani VIDI novinar na jedan dan

Evo ponude o kojoj sanjanju mnogi. Možete postati VIDI novinar na jedan dan! Osim ispunjenja svojih snova da u ime tehnološke redakcije ispitate što se sve zapravo krije iza ponuda IT tvrtki, možete osvojiti i vrijedne nagrade koje osigurava naš testni laboratorij  VIDILAB

Najatraktivniji tehnološki poslovi ponuđeni su i ove godine na 16. Job Fairu, a na samoj glavnoj pozornici predstavit će se preko 20 tvrtki čije glavne face, a često i same osnivače, možete čuti iz prvog reda. 

Što trebaš kako bi se dočepao nagrada? Postavljaj kreativna pitanja i naravno ne koristi umjetnu inteligenciju za to kako ti ona ne bi oduzela posao. 

Svaki dan dijele se tri drugačije nagrade stoga se prijavi na Job Fair, posjeti talk uživo ili online, postavi pitanje na koje želiš odgovor i možda baš ti osvojiš nagradu!

Prijavi se na Job Fair:  bit.ly/jobfair23-register 

Prva nagrada na najbolje pitanje prvog dana JobFaira je popularni smartfon Motorola Edge 30 NEO i naravno VIDI godišnja pretplata. Druga nagrada je Philips USB-C monitor 24E1N5300HE s ergonomskim stalkom  + VIDI pretplata, treća nagrada je VIDI X mikroračunalo + VIDI pretplata 

Drugog dana dijelimo također atraktivne tri nagrade pa tako za najbolje pitanje drugog dana poklanjamo atraktivnu Motorolu Edge g72 + VIDI godišnju pretplatu. Druga nagrada je Philips USB-C monitor 24E1N5300HE  s ergonomskim stalkom  + VIDI pretplata, a treća nagrada ponos hrvatske pameti, VIDI X mikroračunalo + VIDI pretplata. 

Tko zna. Možda nakon ovog zaista i postaneš IT novinar :-)

Vezani sadržaji
Ključne riječi Vidi Job Fair novinar
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->