Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.07.2020. 11:32

Rimac Automobili 

Potpredsjednik Tesle dobio posao kod Rimca

Bivši potpredsjednik Tesle i inženjer u Aston Martinu i Appleu došao je u Svetu Nedelju na radno mjesto Chief Technology Officera.

Potpredsjednik Tesle dobio posao kod Rimca

Tvrtka Rimac automobili ima novog CTO-a. Njegovo ime je Chris Porritt, a iza sebe ima više od 30 godina iskustva na inženjerskim i rukovodećim pozicijama u velikim tvrtkama, koje uključuju Teslu, Aston Martin i Apple.

Chris će u Rimac Automobilima biti direktno odgovoran Mati Rimcu, pa bismo mogli reći da će postati drugo ime tvrtke iz svete Nedjelje.

Chris je tijekom svoje karijere bio potpredsjednik Tesle, glavni inženjer u Aston Martinu koji je radio na razvoju hiperautomobila One-77 i V12 Vantage Zagato. Prije dolaska u Svetu Nedjelju radio je u Appleu na mjestu šefa Grupe specijalnih projekata.

Mate-Rimac_Chris-Porritt

Osim svega toga, Porritt je veliki entuzijast autoutrka i tehnologije električnih automobila, a Mate Rimac ističe da mu je još jedna odlična osobina što se nikada ne boji "uprljati ruke".

Porritt kaže da mu pružanje prilike za rad u Rimac Automobilima djeluje poput ostvarenja inženjerskog sna i veseli se što će imati priliku sudjelovati na budućim projektima hrvatske tvrtke.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->