Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.01.2021. 15:07

Kockanje 

Aplikacije za kockanje stižu u Google Play

U podržanim državama moći ćete preuzimati i koristiti aplikacije za kockanje s pravim novcem.

Aplikacije za kockanje stižu u Google Play

Google je odlučio promijeniti svoja pravila za Play trgovinu aplikacija, pa će od 1. ožujka ove godine korisnici Android uređaja u 15 država među kojima zasad još nije Hrvatska, moći preuzimati i koristiti aplikacije za kockanje s pravim novcem.

Promjena politike u Google Playu ujedno će omogućiti i oglašavanje takvih aplikacija među kojima se nalaze aplikacije za online Casino, Lutrije, Sportsko klađenje i Fantasy sportove.

Rekli bismo da ovo nije ništa posebno, jer mnoge kockarnice, lutrije i kladionice već duže vrijeme imaju vlastite aplikacije na svojim web stranicama, no jedina je razlika što će se one sada moći naći u Play trgovini, gdje do sada nisu bile dopuštene.

Google je za developere takvih aplikacija postavio stroge uvjete i smjernice kojih se moraju držati te moraju imati nacionalne licence za pružanje kockarskih usluga ili usluga igara na sreću u pojedinim državama. 

Pored toga aplikacije moraju biti besplatne za preuzimanje i ne smiju koristiti Google Playev sustav plaćanja unutar aplikacija.

Za očekivati je da će i hrvatske kladionice i kockarnice uskoro ući u partnerstvo s Googleom, jer im velika trgovina aplikacija može dovesti puno "žrtava" među milijardom korisnika. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->