Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.07.2019. 14:36

Netflix 

VIDEO: Nova SF serija Another Life na Netflixu

U glavnoj ulozi je Katee Sackhoff, bivša Kara Starbuck Thrace iz Galactice.

VIDEO: Nova SF serija Another Life na Netflixu

Netflix je objavio trailer nove SF serije pod nazivom Another Life, koja će se na popularnom filmskom servisu početi prikazivati 25. srpnja ove godine.

U seriji je glavna uloga pripala glumici Katee Sackhoff koje se sjećamo kao Kare "Starbuck" Thrace iz serije Galactica, a sada će njezin lik predstavljati astronautkinju i zapovjednicu Niko Breckenridge.

Radnja serije će pratiti Niko i njezino društvo na svemirskom brodu koji je krenuo na međuzvjezdanu misiju kako bi razotkrili podrijetlo velikog misterioznog vanzemaljskog artefakta koji je misteriozno sletio na Zemlju, kao što možete vidjeti u ovom videu.       

Paralelno sa zbivanjima u svemiru, pratit ćemo i radnju na Zemlji, gdje muž zapovjednice Niko (Justin Chatwin) nastoji ostvariti prvi kontakt s artefaktom.

U najavi kažu da serija istražuje čudo života, koliko je život dragocjen i rijedak u svemiru te na što smo sve spremni kako bi zaštitili one koje volimo. Hoće li Katee u Another Lifeu steći popularnost kakvu je imala u Galactici saznat ćemo uskoro.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->