Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Kreće treća sezona Star Trek Discovery
Članak
Objavljeno: 13.10.2020. 10:39

Star Trek 

VIDEO: Kreće treća sezona Star Trek Discovery

Novu sezonu Star Trek: Discovery moći ćete pratiti na Netflixu od petka 16. listopada ove godine.

VIDEO: Kreće treća sezona Star Trek Discovery

Ako ste pratili drugu sezonu serije Star Trek: Discovery do kraja, sigurno se sjećate da je Discovery odletio u budućnost, što nas je prilično zaintrigiralo, jer smo odmah pomislili kako bi bilo fora da se ekipa iz prošlosti poveže s nekim poznatim facama iz kronološki "budućih" Star Trek serijala.

Mada za to postoji mala mogućnost, prema do sada viđenim materijalima, prva časnica Burnham i ekipa vjerojatno se neće družiti s Picardom, Seven of Nine, Datom i Odom, već će nekih 900 godina u budućnosti dobiti jednu potpuno novu i originalnu priču u kojoj se Federacija, koju čini znatno manje planeta od uobičajenog broja, bori za opstanak protiv neke potpuno nove prijetnje.

Uz poznate likove iz prve dvije sezone, u trećoj nam stižu i neka nova lica, a i stara ekipa je prošla kroz mali makeover, pa ćemo ih gledati s nekim novim stajlingom, kako bi treća sezona još malo dobila na svježini, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Treća sezona Star Trek: Discovery kreće 15. listopada u SAD-u na CBS All Accessu, a mi ćemo je moći pratiti na Netflixu samo dan kasnije, odnosno od 16. listopada.

Uživajte u trećem dijelu najkontroverznijeg Star Trek serijala koji je podijelio mnoge Trekije i prenesite nam svoje dojmove na našoj Facebook stranici. Live long and prosper!  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->