Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Mikrofon s glasovima iz World of Warcrafta
Članak
Objavljeno: 13.10.2020. 11:12

Blue 

VIDEO: Mikrofon s glasovima iz World of Warcrafta

Tvrtka Blue je na izradi mikrofona pod nazivom Yeti X World of Warcraft Edition direktno surađivala s Blizzardom.

VIDEO: Mikrofon s glasovima iz World of Warcrafta

Mikrofoni tvrtke Blue su među najpoznatijima među "profesionalnimstreamerima" zbog svoje kvalitete, a najnoviji među njima pod nazivom Yeti X World of Warcraft Edition, specijalno je namijenjen game streamerima iz WoW miljea.

Mikrofon dolazi s ugraviranim runama u stalku i audio softverom koji vam omogućuje da na svoj glas stavite modulacijski efekt koji će vam omogućiti da govorite glasovima orka, gnoma i drugih specifičnih rasa i likova sa strane Horde ili Alijanse.

Blue naglašava da mikrofon donosi vrhunsku kvalitetu i čistoću zvuka, a specijalni efekti, odnosno zvukovi glasova likova s Azerotha se mogu uključivati opcijski, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Pored toga, za vrijeme streamanja možete odabrati i zvukove iz biblioteke Warcrafta koje ćete dodijeliti određenim tipkama na tipkovnici, pa ćete dobiti dodatne efekte za svoje seanse. Biblioteka uključuje, kako kažu, "stotine HD audio sampleova iz Blizzardovog nadolazećeg ekspanzijskog paketa World of Warcraft: Shadowlands, koji je zbog pandemije odgođen za 2021. godinu.

Na izradi mikrofona i modulatoru zvukova za WoW Blue je direktno surađivao s Blizzardom, a Yeti X World of Warcraft Edition mikrofon bi se na tržištu trebao naći još tijekom ovog mjeseca po cijeni od 200 američkih dolara.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->