Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.12.2023. 15:42

Logitech ASTRO A50 X 

Istovremeno korištenje slušalica na PS5, Xboxu i PC-u

Nove Logitechove bežične slušalice dolaze s baznom stanicom i s jednim gumbom se prebacuju s platforme na platformu.

Istovremeno korištenje slušalica na PS5, Xboxu i PC-u

Logitech G je predstavio Logitech G ASTRO A50 X LIGHTSPEED bežične slušalice za igranje koje dolaze s i baznom stanicom i namijenjene su korištenju na PS5, Xbox Series i PC/Mac platformama.

Slušalice dolaze s novom PLAYSYNC tehnologijom za jednostavno povezivanje i prebacivanje između XBOX-a, PS5 i PC-a pritiskom na jednu tipku, a za dobar zvuk se brine PRO-G Graphene Audio Driver tehnologija za zvuk visokih performansi u igrama.

PLAYSYNC tehnologija omogućuje igračima da povežu svoje Xbox Series X|S, PS5 i PC/MAC platforme odjednom i neprimjetno se prebacuju između sva tri sustava jednostavnim jednim klikom gumba na slušalicama.

astro-a50-x-heart-of-the-ultimate-setup

Prilikom prebacivanja između Xbox i PS5 konzola, PLAYSYNC će promijeniti ono što igrač gleda na TV-u i ono što čuje u svojim slušalicama. Prilikom prebacivanja na PC, PLAYSYNC će promijeniti ono što se čuje u slušalicama igrača.

A50 X je dvodijelni sustav bazne stanice i bežičnih slušalica koji radi izravno s igraćim konzolama visokih performansi i 4K UHD televizorima koristeći HDMI 2.1 tehnologiju. Koristeći HDMI, bazna stanica bežično usmjerava zvuk na A50 X slušalice, dok prenosi video s konzole na TV bez utjecaja na vjernost izvora i značajke kao što su 4K 120Hz HDR, VRR i ALLM. Rezultat je video visokih performansi i ultraniske latencije.

astro-a50-x-black-gallery-1

Budući da je zvuk tako kritična komponenta u igranju, PRO-G GRAPHENE audio drajver modela A50 X je konstruiran s dijafragmom od grafena od 40 mm koja ima živi rubni ovjes, kako bi pružio vrhunske audio performanse. Novi upravljački program donosi poboljšanja u točnosti reprodukcije zvuka, točnosti vremena signala i smanjenje izobličenja, omogućujući igračima da jasnije identificiraju audio objekte i brže razaznaju njihovu lokaciju dok se objekti pomiču, kao što možete vidjeti u ovom videu.

A50 X su prve Logitech G slušalice koje dolaze opremljene integriranim 16 bitnim 48 kHz LIGHTSPEED mikrofonom visoke rezolucije. Ova dodatna širina pojasa omogućuje mikrofonu da uhvati mnogo širi spektar zvuka. A50 X omogućuje igračima da kontroliraju Game/Chat miks na Xboxu, PC-u i PS5 konzoli, te balansiraju glasnoću između igre i chata pomoću kontrola na slušalici. 

Igrači mogu optimizirati i fino podesiti audio iskustvo igranja uz G HUB na PC-u i Logitech G App na iOS/Android uređajima. Nadalje, igrači mogu postaviti miksanje izlaznog tona zvuka,, spremiti prilagođene unaprijed postavljene postavke i još mnogo toga. 

Logitech G ASTRO A50 X bežične slušalice za igranje s baznom stanicom sada su dostupne za prednarudžbu po cijeni od 379,99 USD.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Logitech
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->