Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.10.2020. 09:47

Microsoft 

Windows 10 nadogradnja onemogućuje reinstaliranje Flasha

Opcijska nadogradnja Windowsa 10 uklanja Adobe Flash s vašeg računala i onemogućuje njegovo ponovno instaliranje.

Windows 10 nadogradnja onemogućuje reinstaliranje Flasha

Microsoft je lansirao opcijsku Update Catalog nadogradnju koja uklanja Adobe Flash s Windows 10 računala i sprječava njegovu ponovnu instalaciju. Kao što smo naveli, zasad se radi o opcijskoj nadogradnji, koju možete ali ne morate instalirati, no jasno upućuje na ono što će se desiti kada 2021. Microsoft definitivno "ubije" Flash.

Također valja naglasiti da nadogradnja (KB4577586) uklanja samo inačicu Flasha koja je ugrađena (bundleana) u Windowse 10, a ne samostojeću koju ste si možda sami instalirali. Također na uklanja Flash iz Edgea ili drugih internetskih preglednika.

Podrška za Windows 10 Flash će službeno prestati s istekom ove godine, a Internet Explorer 11 i obična (ne Chromium) inačica Edgea će je izgubiti u prosincu. Nova (Chromium) inačica Edgea će izgubiti podršku za Flash u siječnju 2021. godine.

Google također prestaje s Flash podrškom za Chrome preglednik tijekom prosinca ove godine, a Adobe odustaje od daljeg razvoja Flasha prije kraja godine i uskoro će objaviti kako ga točno možete deinstalirati.

Adobe Flash, počivaj u miru! Amen! Aleluja!Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->