Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.06.2022. 11:09

Disney+ 

Likovi iz star Warsa i Marvela preplavili Mimaru

Uz spektakularni 3D mapping show u Zagrebu obilježen dolazak Disney+ platforme u Hrvatsku.

Likovi iz star Warsa i Marvela preplavili Mimaru

Ono što su fanovi u Hrvatskoj dugo priželjkivali, postalo je stvarnost. Disney+ streaming platforma sa preko 900 filmova, 600 serijala te 180 ekskluzivnih originala sada je dostupna i kod nas. Tim povodom je na pročelju zagrebačkog Muzeja Mimara održan spektakularni 3D mapping show inspiriran nekim od kultnih naslova koje se mogu naći na platformi poput “Encanto” (“Encanto: Naš čarobni svijet”), „Turnig Red“ („Crvena panda”), „Moon Knight”, „The Mandalorian“, „Simpsoni“ i mnogih drugih.

thumbnail_IMG_9405

Show je razveselio brojne Zagrepčane i turiste koji su se zatekli pred Mimarom, naročito mlađe generacije. U kupolama koje su tom prigodom bile postavljene na Rooseveltovom trgu, građani su mogli razgledati sadržaj koji se odsad nudi na platformi. Budući da Disney+ objedinjuje najbolje naslove Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica, Stara i naravno bogatu Disneyevu arhivu, posjetitelji nisu skrivali zadovoljstvo što sada mogu sve to naći na jednom mjestu.

GOJ_0060

Po prvi put ikad, u Hrvatskoj je dostupan sav sadržaj “Star Warsa” („Ratovi zvijezda“, “Obi-Wan Kenobi”, “The Mandalorian”, cijela saga o Skywalkeru),  kao i  55 Marvelovih filmova i 60 serija uključujući “Moon Knight”, “Loki” i “WandaVision”.

GOJ_1428

Tu je i preko 300 naslova Disneya i Pixara uključujući  Oscarom nagrađene filmove “Soul” („Duša“), “Luca” („Luka“), “Encanto” (“Encanto: Naš čarobni svijet”) i “Cruella” s Emmom Stone u ulozi legendarne Cruelle de Vil.

GOJ_1269

Dokumentarni filmovi National Geographica “The Rescue” i “Free Solo” prikazivat će se uz popularne serije kao što su “The World According To Jeff Goldblum” i “Gordon Ramsay: Uncharted” („Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje“) dok od zabavnog sadržaja izdvajamo   originalnu hit humorističnu seriju “Only Murders in the Building", limitiranu seriju “Pam and Tommy”, “The Kardashians”, “Queens”, “Simpsone“ te posljednje sezone “Grey's anatomy“ (“Uvod u anatomiju“), “9-1-1” („911“) i “Black-ish”.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Disney+
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->