Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.03.2023. 09:55

iSTYLE 

Prva Apple Premium Partner trgovina u Zagrebu

iSTYLE u Zagrebu otvara prvu Apple Premium Partner trgovinu u Hrvatskoj i Adriatic regiji.

Prva Apple Premium Partner trgovina u Zagrebu

U Arena Shopping centru u Zagrebu, 18. ožujka 2023, održati će se svečano otvaranje prve Apple Premium Partner trgovine u Hrvatskoj, ali i čitavoj Adriatic regiji.  

Ovaj koncept kupcima će ponuditi nov dizajn, sličan Appleovim maloprodajnim trgovinama. S prostranim interijerom, opremom koja dolazi izravno od Appleovih dobavljača, s talijanskim kamenim podovima, dizajnerskim okruglim stolovima iz SAD-a i namještajem iz Njemačke, to označava početak nove ere za iSTYLE. Razinu korisničke usluge i iskustvo kupnje sličnu Appleovim trgovinama diljem svijeta osigurat će veći broj visoko obučenog prodajnog osoblja

16_03_2023_Zagrab_HIRES_4

"Oduševljeni smo što u Hrvatskoj i Adriatic regiji predstavljamo prvi koncept trgovine Apple Premium Partner. U nastojanju pokazivanja svoje predanost hrvatskom tržištu, nedavno smo se proširili otvaranjem tri nove trgovine, čime smo povećali ukupan broj trgovina u Zemlji na šest. Ovaj najnoviji redizajn omogućuje nam ponuditi nove programe i personalizirane usluge našim cijenjenim kupcima, dodatno učvršćujući našu poziciju u Hrvatskoj i Adriatic regiji. U otvaranje naše nove Apple Premium Partner trgovine uložen je ogroman napor iSTYLE-a i Appleovih timova, i neizmjerno smo ponosni na naša postignuća. Zahvaljujemo našem predanom osoblju i partnerima koji su neumorno radili kako bi našim kupcima donijeli ovo uzbudljivo novo maloprodajno iskustvo," rekao je Valeriu Ion, generalni direktor iSTYLE-a za  Rumunjsku, Bugarsku, i zemlje Adria regije. 

16_03_2023_Zagrab_HIRES_2

U novoj flagship trgovini iSTYLE će pružati stalne usluge, uključujući zamjenu zaslona iPhonea ili zamjenu baterijeistog dana. Kupci će također imati na raspolaganju niz načina za plaćanje, uključujući beskamatne financijske usluge plaćanja, iSTYLE Comfort pakete usluga, programe zamjene i usluge kompenzacije rabljene opreme. Osim toga, trgovina će u skoroj budućnosti moći funkcionirati i bez fizičke blagajne. 

16_03_2023_Zagrab_HIRES_10

U trgovini će raditi stručni zaposlenici koji su prošli ekskluzivnu obuku Apple Premium Partnera te će nuditi redovite besplatne edukacije i otvorene radionice za širu javnost. Tečajevi koji počinju u proljeće pokrivati će teme kao što su rad na MacOS-u za početnike, savjeti i trikovi za napredne Mac korisnike i tečaj za uređivanje videa. 

Cilj nam je učiniti Appleove proizvode i usluge dostupnijima korisnicima u Hrvatskoj i Adriatic regiji. Vjerujemo da je otvaranje prve Apple Premium Partner trgovine samo početak i veselimo se što ćemo u budućnosti ovo novo maloprodajno iskustvo približiti većem broju kupaca,” rekla je Antonela Jularić, voditeljica maloprodaje u iSTYLE-u.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Apple Premium Partner iSTYLE
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->