Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.10.2022. 10:55

Akvizicija 

STORM Computers kupio Poligon

Jedna od najvećih sistem integratorskih kompanija akvizirala tvrtku koja se bavi energetskim rasklopnim i procesnim industrijskim sustavima.

STORM Computers kupio Poligon

STORM Computers, poznata IT kompanija koja u hrvatskoj i regiji uspješno posluje preko 30 godina obogatila je svoju ponudu rješenja i usluga kupnjom 100 postotnog udjela tvrtke Poligon.

Tvrtka Poligon bavi se projektiranjem, proizvodnjom, implementacijom i održavanjem svih vrsta energetskih rasklopnih i procesnih industrijskih sustava. Do sada su proizveli i implementirali preko 6000 rješenja za različite industrijske vertikale. Jedno od rješenja je izrada kompletnog sustava srednjenaponskog elektro rasklopnog sustava i sustava neprekidnog napajanja za DataBox podatkovni centar, koji u navedenoj izvedbi garantira vremenski prozor kontinuiteta funkcionalnosti resursa DC-a od 99,99999%.

„Naša ekspertiza i tim stručnjaka za proizvodnju svih vrsta energetskih rasklopnih i procesnih industrijskih sustava u potpunosti prilagođenom svakom klijentu stavila nas je u vrh ovog posla. Pripajanjem STORM Grupi želimo pružiti svojim trenutnim i budućim klijentima kvalitetu, iskustvo i znanje – sve na jednom mjestu“, izjavio je  Vedran Plazonić, direktor tvrtke Poligon.

„Iznimno mi je drago što je Poligon postao dio STORM grupacije. Ova akvizicija prati našu strategiju pružanja najboljih i cjelovitih tehnoloških  rješenja na jednom mjestu, tako da korisnici svu brigu oko ICT tehnologija u najširem smislu, kao i pripadnim energetskim rješenjima za računalne sustave i podatkovne centre prepuste nama. Na taj način se naši korisnici mogu potpuno fokusirati na svoj primarni posao“, istaknuo je Vladimir Olujić, predsjednik uprave STORM Grupe.

Vezani sadržaji
Ključne riječi STORM Computers poligon
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->