Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.07.2022. 13:50

REPORT 

Virtualna izložba: 2022 Thermaltake Expo July

Thermaltake je održao online predstavljanje novih zanimljivih proizvoda i tehnologija.

Virtualna izložba: 2022 Thermaltake Expo July

O Thermaltakeu vam ne trebamo previše govoriti, jer vjerojatno dobro znate da se radi o jednom od najpoznatijih brendova u svijetu PC opreme, koja uključuje PC kućišta, napajanja, rješenja za hlađenje, računalnu periferiju, memoriju i druge stvari namijenjene korisnicima koji od tih komponenti očekuju vrhunski dizajn i odlične performanse.

Na svojem najnovijem online događanju pod nazivom 2022 Thermaltake Expo July, Thermaltake je od 12. do 15. srpnja održavao virtualna predstavljanja novih proizvoda koja su bila raspoređena u tri live video streama, a čije snimke možete pogledati i sami na YouTube stranici kompanije putem poveznice https://www.youtube.com/user/Thermaltakereview/videos. 

View 300 MX i View 300 MX Snow mid-tower kućišta

Među predstavljenim proizvodima nalaze se dva atraktivna kućišta koja će svim vašim prijateljima privući pogled ako se nađu na vašem stolu. To su mid-tower modeli View 300 MX i View 300 MX Snow koji sadrže dual prednje panele, dva predinstalirana 200 ARGB PWW ventilatora, jedan 120 ARGB PWM ventilator, patentirane rotacijske PCIe utore i dizajnirani su da vam pruže maksimalne performanse hlađenja, što znači da će im glavni korisnici biti gameri kojima je to od neprocjenjive važnosti u igranju najzahtjevnijih naslova. Prednje panele birate ovisno o tome želite li izgled stakla ili performanse hlađenja s perforiranom prednjom stranom. Kućište ima dovoljno prostora da se u njemu instalira ventilator do 360 mm s prednje, gornje ili stražnje strane (pored matične ploče).

View 300 MX

 

Damysus RGB miševi

Dolaze u žičanoj i bežičnoj verziji, s tim da se bežična povezuje receiverom od 2,4 GHz, Bluetoothom ili žicom. Vizualno su isti, a imaju DPI prekidač koji ide do 90.000 DPI-ja. Prekidači su Omron te traju do 6 milijuna klika. Bežični miš ima 83 grama, a dolazi s poolingom od 100 Hz. Wireless traje od 100 do 200 sati, ovisno o konekciji, ako je isključen RGB. 

Thermaltake periferija Argent K6

Predstavljanje periferije počelo je s potpuno novom tipkovnicom, TT Argent K6 koja zajedno s modelom K5 upotpunjuje njihovu high-end ponudu. K6 model dolazi s low-profile prekidačima koji zadržavaju sve prednosti klasičnih mehaničkih prekidača, no tipkovnica je značajno tanja, idealna za one koji preferiraju osjećaj rada na laptopu ili na membranskim tipkovnicama. Dok dizajn prati K5 model, ipak su dodane neke stilske promjene u vezi dvobojnog izgleda. Tipkovnica ima USB i audio passthrough, dodatan valjak za kontrolu glasnoće i medijske gumbe, a napravljena je od aluminija za visoku stabilnost, čime dobivate i oslonac za zapešće.

Argent K6

 

Tower 500, Core P3 Pro i novi Divider modeli

Tu su i poboljšani postojeći modeli kućišta, a novi Tower 500 svakako je kruna predstavljanja s obzirom da nudi ogromnu mogućnost modularne gradnje, a dizajniran je tako da se u njega složi računalo koje će uvijek biti vidljivo. Core P3 Pro zadržava osnove P3 modela, no prednji I/O je nadograđen na USB 3.0, kao i na SUB 3.2 Type C utore. Pored matične se sada može instalirati i radijator od 420 mm, bez obzira na to imate li dulju grafičku. Dodan je i novi bracket tako da sada i sprijeda možete postaviti radijator do 420 mm ili 3 ventilatora od 140 mm. Bracket se može staviti i na krov kućišta. Za kraj, novi Divider 370 i 170 modeli donose atraktivan moderan dizajn s podrškom za velik broj ventilatora. Model 170 podržava MicroATX ploče, dok model 370 podržava do ATX veličinu ploča. 

Gaming stolovi

U ponudu dolaze tri gaming stola različitih dimenzija, od 165 cm do svega 80 cm širine, tako da se mogu ukomponirati u svaku prostoriju. Svi stolovi imaju električno podizanje visine od 75 do 150 cm, tako da lagano možete raditi i stojećke. Ugrađeni su im držači za kablove i druge sitnice, primjerice, najmanji stol može pospremiti laptop straga, dok najveći ima RGB rasvjetu straga, kao i držače za slušalice i piće. Najveći stol ima i sekundarnu razinu stola koja je predviđena da drži monitore kako bi ostatak stola bio slobodan.

 

Gaming stol 2

Thermaltake Toughpower napajanja 

Nove ATX 3.0 specifikacije su iza ugla te kod kupnje novog računala s nadolazećim NVidia 40 grafičkim karticama već valja planirati da sve bude kompatibilno. Predstavljena su napajanja u tri kategorije: GF3 Gold modeli nude idealan odabir za svako računalo, SFX napajanja dizajnirana su specifično za malena računala, a iRGB Plus Titanium dizajniran je da zaokruži vaš RGB build, odličan je ako je napajanje vidljivo. Glavna novost je nativna podrška za nove 12+4 pin utore u sklopu PCIe 5.0 i ATX 3.0 standarda. Novi iRGB Plus modeli dolaze u opcijama od 1.250 W i 1.650 W, GF3 Gold modeli mogu se naći između 750 W do 1.650 W, a SFX modeli od 750 W do 1.000 W. Svi modeli dolaze i s novim pametnim funkcijama, pa preko mobitela možete dobiti obavijest ako neki dio napajanja ne radi kako treba, te ga čak i ugasiti putem aplikacije.

ToughPower napajanja

 

Hladnjaci

Od novosti u hlađenju svakako treba istaknuti nove SWFAN ventilatore od 120 i 140 mm. Osim RGB osvjetljenja u više razina, sami propeleri se lagano skidaju. To je zato jer se dobivaju sekundarni propeleri sa suprotnim nagibom za suprotno puhanje zraka. Time ne morate okretati samo kućište hladnjaka i tako RGB stranu uvijek možete okrenuti u željenom smjeru. Od ventilatora su tu novi TOUGHFAN 12 i 14 RGB (veličine) koji su optimizirani da ponude maksimalne performanse.

Hladnjaci

 

Predstavljeni su i novi FLOE ULTRA 240 / 360 AiO hladnjaci za procesore koji podržavaju nadolazeće AMD i moderne Intel standarde, a na CPU bloku dolaze sa 2,1” LCD zaslonom kojeg možete personalizirati vlastitim slikama, animacijama ili podacima poput vremenske prognoze i statusa računala.

FLOE Ultra

 

Thermaltake ToughRAM DDR5 memorija

Predstavljeni su i novi DDR5 moduli s brzinama od 4.800 MTs, 5.200 MTs i 5.600 MTs, koji dolaze u dvije varijante: sa i bez RGB osvjetljenja. Osim standardnih, tu je i XG RGB D5 verzija s dvobojnim hladnjakom jedinstvenog dizajna i RGB osvjetljenjem. Dolaze u setovima od 2x 16 GB memorije. Pokazali su i kako se memorija lagano podigne na 6.600 MTs s 32-42-42 odmacima.

ToughRAM
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->