Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Hrvatski Bellabeat osvojio američku nagradu za dizajn
Članak
Objavljeno: 16.01.2023. 10:43

Muse Design Award 

Hrvatski Bellabeat osvojio američku nagradu za dizajn

Među više od 6000 proizvoda MUSE je nagradio hrvatsku narukvicu za praćenje ženskog zdravlja.

Hrvatski Bellabeat osvojio američku nagradu za dizajn

Hrvatska tvrtka Bellabeat osvojila je nagradu MUSE Awards 2022. u kategoriji Dizajn proizvoda nosivih tehnologija.

Proizvod za koji je Bellabeat dobio tu prestižnu, međunarodnu  nagradu je nosiva, digitalna narukvica za praćenje ženskog zdravlja pod nazivom Bellabeat Ivy.

S više od 6000 prijava primljenih iz cijelog svijeta, MUSE Creative Awards i MUSE Design Awards nastavile su svoju misiju odavanja počasti izvrsnosti kreativnih i dizajnerskih profesionalaca.

"Bellabeat je poznat po predivnom i jedinstvenom dizajnu svih naših nosivih proizvoda. Konstantno podižemo svoje standarde dok integriramo nosivu tehnologiju u svakodnevne stilove nakita namijenjene modernoj ženi. Ivy je dragulj krune i najnoviji proizvod u Bellabeatovom katalogu. Velika nam je čast što je naša posvećenost dizajnu privukla pozornost i osvojila nagradu Muse Design Award“ navodi Urška Sršen, suosnivačica Bellabeata.

"Naši timovi za razvoj proizvoda i dizajn neumorno rade kako bi osigurali da su naši standardi funkcionalnosti i izgleda daleko iznad svih naših konkurenata nosivih uređaja na tržištu. Naš dizajn također ide daleko dalje od naših nosivih uređaja i to u aspekt naše Bellabeat mobilne aplikacije  - wellness coach. Sama aplikacija je dizajnirana jednako lijepo kao i sama Ivy narukvica i u potpunosti time pridonosi privlačnosti naših nosivih uređaja za praćenje ženskog zdravlja. Zahvaljujemo IAA timu i sucima što su primijetili i nagradili naš rad u industriji nosive tehnologije," izjavio je Sandro Mur, suosnivač i CEO tvrtke Bellabeat. 

Bellabeat Ivy black produkt

Bellabeat Ivy je elegantna narukvica koja se ističe kao jedinstveni uređaj za praćenje zdravlja. Bellabeat Ivy  nadzire i prati dnevnu rutinu žene i biološke reakcije njezina tijela te povezuje podatke s njezinim menstrualnim ciklusom, trudnoćom i drugim zdravstvenim podacima, kao što su simptomi ili raspoloženja. Sve to doprinosi potpunom razumijevanju njezine učinkovitosti samonjege i cjelokupnog zdravlja, uključujući hormonsku ravnotežu.

Uz sve podatke koji se nalaze u mobilnoj aplikaciji Bellabeat wellness coach, Ivy također prati reakcije tijela i dnevne navike kontinuirano tijekom dana i noći putem naprednih senzora. Zauzvrat pruža ženama potpuni uvid u tempo života. Nosiva narukvica također prati otkucaje srca, brzinu disanja, srčanu koherenciju, te fizičku i mentalnu aktivnost. Može se koristiti za praćenje i kontrolu ženskog menstrualnog ciklusa, plodnosti, trudnoće, simptoma postporođajne depresije, simptoma menopauze i mnoge druge pojave. Ivy je jedan od dragulja koji je dostupan u 6 prekrasnih boja i prodaje se po cijeni od 249 dolara na www.bellabeat.com.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Bellabeat MUSE Awards
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->