Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.05.2021. 15:24

IFA 2021 

Sajam IFA 2021 se ipak neće održati

Messe Berlin i gfu Consumer & Home Electronics GmbH objavljuju da će se sajam vratiti 2022. godine.

Sajam IFA 2021 se ipak neće održati

U rujnu ove godine ipak se neće održati jedan od najvećih sajmova potrošačke elektronike na svijetu IFA 2021 u Berlinu, jer su nakon razgovora sa stručnjacima za javno zdravstvo Njemačke, organizatori donijeli odluku da IFA ponovno odgodi.

Messe Berlin i gfu Consumer & Home Electronics GmbH, stoga prebacuju IFA-u za 2022. godinu, jer su im globalni rezultati metrike pandemije ukazali da se situacija nije popravila onoliko koliko se očekivalo, pri čemu dodatnu novu opasnost stvaraju novi sojevi COVID-19.

Obzirom da se izložbeni centar Messe Berlin i sam aktivno uključio u borbu protiv Covida pretvaranjem dijelova svojih izložbenih prostora u centre za cijepljenje i jedinice za hitnu pomoć, organizatori smatraju kako ne bi bilo primjereno organizirati sajam ove jesen i dok se još ne vidi značajno poboljšanje situacije s pandemijom u svijetu, kako bi se izlagačima i posjetiteljima mogla garantirati apsolutna zaštita od zaraze.

Organizatori kažu kako su sa svojim partnerima iz industrije, trgovcima i medijima već započeli pripreme za IFA 2022 sajam koji bi trebao biti punokrvno veliko svjetsko tehnološko događanje na kakvo smo svi navikli.Vezani sadržaji
Ključne riječi Berlin sajam IFA 2021 Berlin Messe
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->