Nalazite se
  • Pop Tech
  • Cameron: Filmovi Avatar 2 i Avatar 3 su skoro gotovi
Članak
Objavljeno: 28.09.2020. 12:49

Povratak na Pandoru 

Cameron: Filmovi Avatar 2 i 3 su skoro gotovi

Redatelj potvrdio da je snimanje Avatara 2 na Novom Zelandu gotovo, a Avatara 3 oko 95 posto.

Cameron: Filmovi Avatar 2 i Avatar 3 su skoro gotovi

Poznati redatelj James Cameron je u chatu s Arnoldom Schwarzeneggerom povodom 2020 Austrian World Summita, izjavio da je snimanje filmova Avatar 2 i 3 na Novom Zelandu gotovo dovršeno.

"U ovom trenutku smo se približili kraju "live action" snimanja na Novom Zelandu i još nam je ostalo oko 10 posto do kraja. Snimanje Avatara 2 je 100 posto dovršeno, a s Avatarom 3 smo došli do nekih 95 posto", izjavio je Cameron.

Pored toga Cameron je govorio i o utjecanju COVID-19 pandemije na kašnjenje sa snimanjem.

Avatar 2

"COVID nas je pogodio kao što je pogodio svakoga. Izgubili smo oko 4 i pol mjeseca produkcije, što će odgoditi lansiranje Avatara 2 na punih godinu dana, pa bi trebao stići u kina 16. prosinca 2022. godine, dok bi Avatar 3 trebao krenuti u kino distribuciju 20. prosinca 2024, a idući nastavci Avatar 4 i Avatar 5 bi trebali izaći 2026., odnosno 2028. godine. 

U Avataru 2 se radnja zbiva 13 godina nakon radnje prvog filma. Jake Sully (Sam Worthington) i Neytiri (Zoe Saldan) osnovali su obitelj i čine sve kako bi ostali zajedno. Međutim, neke nove okolnosti će ih natjerati da napuste svoj dom i istraže druga područja Pandore na koja se vraća stara prijetnja.

Zanimljivo je da će se u nastavak vratiti i glumica Sigourney Weaver koja će se naći u novoj ulozi, a među novim glumcima pojavljuju se Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, CJ Jones i Vin Diesel.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->